Utorak, 30 travnja, 2024

ISIS-ova militantica koja je pozivala na napade u Europi želi pobjeći: “Isprali su mom sinu mozak”

Must Read

Zloglasna Britanka Sally Jones (48), bivša pankerica koja se udala za ISIS-ovog militanta i odvela sina u rat u Siriju, požalila se prijateljima da se očajnički želi vratiti kući, piše The Sun.

Jones je izjavila da se ne može vratiti u Veliku Britaniju “zbog svog 12-godišnjeg sina, kojemu je ekstremistička skupina isprala mozak”.

Obiteljski prijatelji su rekli da je maleni Jo-Jo bio “normalno dijete prije nego ga je majka 2013. odvukla iz doma i sve uništila bijegom u Siriju”.

“Bio je briljantno i zaista normalno dijete”

Dječakov otac je izjavio da je Jo-Jo bio “briljantno i zaista normalno dijete” te da je činjenica da su mu militanti isprali mozak “odvratna”.

Poznata i pod imenom Umm Hussain al-Britani, Jones je na internetu često objavljivala propagandu ISIS-a i popise imena meta za ubojstva te navodila da želi “emitirati odrubljivanje glava kršćanima”.

Nebrojeno puta je objavljivala terorističke prijetnje Velikoj Britaniji, SAD-u i Europi te pozivala militante na nove napade.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PIRAMIDE KOJE SPAJAJU: Može li hiljaduvjekovna bosanska socdemokracija sekularizirati mladi muslimanski Egipat?

Predsjedavajući i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je s velikim imamom Al-Azhara Ahmed Mohamed El-Tayebom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -