Srijeda, 29 svibnja, 2024

MAL AL OPASAN Ecclestone o bivšem zetu: ”Prijetio je da će me ubiti”

Must Read

Nakon što je objavljeno da se Petra Ecclestone rastaje od Jamesa Stunta, britanski mediji javljaju kako je on u petak počeo sa selidbom iz njihovog londonskog doma, koji su donedavno dijelili s njihovo troje djece. Naime, Ecclestone je zajednički dom s djecom napustila prije dva mjeseca, a sada će se, kada James odseli, moći vratiti.

U skupoj i ružnoj brakorazvodnoj parnici Petra je Jamesa optužila za nasilje. Osim za nasilje, prozvala ga je i za drogiranje te navela da se nekoliko puta i predozirao. James je dom napustio vidno razočaran i ljut, a otišao je sa svojim Rolls Royceom, uzevši sa sobom još dva skupcjena automobila. Bernie Ecclestone navodno je presretan zbog odluke koju je Petra donijela.

Ogorčeni Bernie dao je i izjavu za medije, otkrivši da mu je Stunt prijetio na sudu. “Život s njim nije bio ništa drugo nego pakao. Moja kći otišla je iz vlastita doma jer ga više nije mogla trpjeti, a on je odbijao iseliti se. Ako ne nestane do petka, kako mu je naredio sud, morat će intervenirati policija. Udario me u leđa i rukom, gestikulirajući da drži pištolj, prijetio da će me ubiti“, ispričao je novinarima Bernie u četvrtak. Srećom, Stunt se u petak u poslijepodnevnim satima odselio.

Sada, kada se Petra vraća u svoj dom, moći će se koncentrirati na brakorazvodnu parnicu, koja je tek pred njom. Neće biti lako jer se procjenjuje da će dijeliti bogatstvo od oko 5,5 milijardi funti. S druge strane, postoji predbračni ugovor. U svakom slučaju, oboje su zaposlili najbolje britanske odvjetnike. Ovaj razvod bit će jedan od najskupljih razvoda svih vremena.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -