Utorak, 28 svibnja, 2024

CROSSCOUNTRY Utrka preko hercegovačkih divova: Uskoro Čvrsnica Ultra Trail utrka

Must Read

Udruga “Visit Blidinje” & HPD Prenj 1933 u suradnji sa svim ostalim planinarskim društvima koja djeluju na području Parka prirode Blidinje organiziraju Čvrsnica Ultra Trail – 19.8.2017. godine.

Čvrsnica Ultra Trail je brdska utrka koja će vas odvesti na Čvrsnicu i Vran, „svete“ planine Hercegovine koje su prožete poviješću uklesanoj kako prirodom tako i ljudskom rukom, prenosi Blidinje.net.

Na ovoj utrci ćete protrčati pored prirodnog fenomena Hajdučkih vrata na planini Čvrsnici, ali i nekropole stećaka u podnožju planine Vran. Najviši vrhovi ovih planina, Pločno (2228 mnv), Veliki Vran (2074 mnv) i Veliki Vilinac (2118 mnv) natjerati će vas da s poštovanjem prođete preko ovih hercegovačkih divova.

Čvrsnica Ultra Trail održat će se 19.8.2017. – godine na području Parka prirode Blidinje koji se nalazi u Hercegovini u području visokog gorja središnjih Dinarida. Pozivamo sve zaljubljenike u planine da dođu i natope znojem žedni hercegovački kamen.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Mladić razbijenom bocom pokušao ubiti 59-godišnjaka na Trgu bana Jelačića

Hrvatska policija je uhitila, a zatim i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je sinoć oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -