Published On: Sri, kol 4th, 2021

10 stvari koje sve žene mrze kod muškaraca

Loše navike svakom će muškarcu prije ili kasnije doći glave. Najčešće se to može očekivati u vezi kad neke gluposti koje vole raditi počnu toliko ići na živce njihovoj dragoj da će nastavak veze ovisiti o izboru – ona ili navike.

  • Sebičnost – ovo je jedna od baza za sve ostale grijehe, jer sebičan muškarac uvjeren je kako ga žena mora slijediti kud god krene, bez obzira želi li to ona ili ne.
  • Nezainteresiranost za ženinu obitelj – svima je poznat poseban odnos koji imaju zet i punica. Mnogi muškarci jednostavno žele pokazati kako mogu bolje organizirati svoju vlastitu obitelj te svojim partnericama to uporno guraju pod nos. Zapravo su samo nesigurni kada su u pitanju članovi obitelj s njene strane i iskustvo koje mu oni mogu ponuditi
  • Prljavo posuđe – u njegovoj obitelji, majka je bila ta koja je obavljala sve kućanske poslove, i sada isto očekuje od vas unatoč tome što radite 5 dana u tjednu puno radno vrijeme. Pokušajte ostaviti njegovo suđe neoprano nakon svakog obroka. Možda ga to osvijesti da je podjela kućanskih poslova temelj stabilne veze.
  • Gledanje nogometne utakmice s najjačom glasnoćom – svi znamo da je to najbitnija sporedna stvar na svijetu. Ponekad vam se čini da mu je nogomet bitniji od vas i djece. A kada vi gledate romantičnu komediju, dosađuje vam iritantnim pitanjima i zahtjeva za stišate zvuk jer ima glavobolju. Rješenje bi mogla biti dva tv prijamnika, tako da svatko dođe na svoje.
  • Beskoristan je prilikom kućanskih poslova – muškarci ponekad znaju bolje od svojih žena gdje se stvari nalaze. Ali žene su te koje vode brigu o svemu jer su oni naravno prezaposleni. Tek ako je pitanje neke tehničke prirode, odjednom postanu aktivni, jer je naravno pitanje i njegovog ega. Međutim ni to često ne završava najbolje, pa je ponekad pametnije pozvati majstora.
  • Smatra kako je njegov posao najvažniji – naravno da nije tako, ali osim što bi bio jako dezorijentiran kada bi shvatio da nije glava obitelji, činjenica da ste u svojem poslu bolji od njega, ili ne daj bože zarađujete više, mogla bi ga poprilično povrijediti.
  • Žene su loši vozači – muškarci imaju bolju koncentraciju i brže reagiraju zbog većeg nivoa testosterona. Ženama treba više prakse. No jednog dana shvatit će da ni arogancija u prometnu nije dobra.
  • Navika da vas sramoti pred drugima – uvijek je neugodno kada se supružnici kritiziraju pred drugim ljudima. Ako se vaš muž ponaša drugačije nego kada ste sami, to ima neke veze s njegovim kompleksima i željom da bude bolji od vas. Razgovarajte o tome. Čak i najtvrdoglaviji mogu shvatiti da takvo ponašanje nije u zajedničkom interesu.
  • Dok ste poslovno odsutni, savršeno vodi domaćinstvo, no kada se vratite opet postane bespomoćan – pohvalite ga za dobro obavljen posao te uvjerite da je pravi muškarac sposoban napraviti sve, čak i oprati suđe. Pokušajte raspodijeliti odgovornost i obaveze.
  • Umjesto da nešto i učini, samo priča o tome – to se često događa jer želi pokazati svoju dobru namjeru, a izbjeći odgovornost. Ako i dalje izbjegava svoje obaveze, izbjegavajte i vi svoje. Možda ga to dozove pameti.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare