Subota, 4 svibnja, 2024

Lovrinović: SNSD koristi svoje pravo da ne sudjeluje u radu Parlamenta BiH

Must Read

SARAJEVO – Nikola Lovrinović, šef Kluba HDZ-a BiH u Zastupničkom domu Parlametnarne skupštine BiH izrazio je danas nadu da će se iznaći rješenje za krizu, koja je počela u Predsjedništvu BiH, u vezi s revizijom presude pred Međunarodnim sudom pravde, koje će polučiti da se iu Parlamentu drugačije radi.

“Inače ovo neće biti dobar i učinkovit rad”, izjavio je novinarima Lovrinović komentirajući odluku SNSD-a da napustiti zasjedanje i SDS-a da ne sudjeluje u glasovanju na sjednicama Zastupničkog doma parlamentaren skupštine BiH.

On je rekao da je odluka Kluba SNSD-a da ne prisustvuju sjednicama njihovo legitmno pravo, te da se zastupnici te stranke ponašaju na način koji smatraju ispravnim koristeći svoje pravo po Poslovniku, Izborni zakon.

Lovrinović smatra da trenutnu situaciju u Parlamentu BiH treba prveladati te da će se na kraju dana vidjeti kako će se trenutna situacija odraziti na učinkovitost rada Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

“Imat ćemo sjednice u kojima većina točaka neće imati podršku te da će čitav dan i čitavo zasjedanje biti uzaludno kada nema načina da se donesu odluke”, dodao je Lovrinović.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -