Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Pogled otkriva stravične detalje zločina: ‘Ubio sam trojicu! Jesam, tako mi Boga, pa da znaš!’ 0

Must Read

Ado, ubio sam Nedu, Papu i Emira. Jesam, tako mi Boga, pa da znaš!. Tako se Muhamed Kadirić (37) iz sanskog sela Vrhpolja, osumnjičeni za trostruko ubojstvo, jučer oko 14. 30 sati obratio rođaku i susjedu automehaničaru Adi, inače bratu ubijenog Safeta Kadirića (53) zvanog Papo, koji mu nije mogao povjerovati pa je najposlije zvao prijatelja policajca. I on nije mogao vjerovati Muhamedovim suludim tvrdnjama, smatrajući ga neozbiljnim, ali je Adi, koji je prethodno čuo rafalnu paljbu, ipak savjetovao da vidi o čemu je riječ. Na žalost, tako je i bilo. Žrtve su, osim Safeta, bili i Elkaz Razić (47) te Emir Bajrić iz susjednog sela Kamička.

A tamo, masakr. Muhamed je u trojicu rafalno pucao iz automatske puške dok su sjedili i pili rakiju u njegovoj ljetnjoj kuhinji. Ispalio je čitav spremnik metaka, od čega 29 hitaca u njih. Samo jedan je promašio.  Elkaz je ostao mrtav za stolom, Safet je tek uspio ustati do ulaznih vrata, gdje je pao i ubrzo izdahnuo.  Vidio sam kako mu je desna ruka ostala na srcu, a lijeva virila vani, dok je Emir mogao samo stići iza ove kuhinje– prepričavao je za Pogled.ba stravične trenutke šokirani susjed, navodeći da je ubojica nakon toga odbacio pušku i onako pijan pokušao zaustaviti promet, ali mu nitko nije htio stati. Čak ga je i jedna policijska ophodnja zaobišla.

Ma, Muhamed je već dvije godine teški alkos. Za to vrijeme je pravio probleme roditeljima, koji su ga najposlije, prije sedam dana, potjerali živjeti u toj baraci pored kuće. Važio je kao dobar momak sve dok ne popije, ali je u zadnje vrijeme bio nepodnošljiv. Nije se ženio i živio je s roditeljima koji se bave poljoprivredom i stočarstvom. Njegova četiri brata i dvije sestre su se davno odselili.  Kobnog dana je Muhamed čuvao ovce, dok su Elkaz i Emir tovarili gnojivo. Ništa nije slutilo na zlo, jer su se često družili i radili. Najposlije su zajedno sjeli, a Safet, inače otac dvoje djece,  posve je slučajno naišao i pridružio im se. Nitko vam ne zna reći stvarni razlog u ovom kraju nezapamćenog zločina, osim da je svemu kumovao alkohol. Nikom nije jasno ni otkud Muhamedu automatska puška– kažu u nevjerici stanovnici Vrhpolja, koji pamte i poslijeratnu tragediju kada je jedna njihova suseljanka ubila malo dijete pa sebe. Kao najtragičnije u ovom slučaju ističu činjenicu da su ubojica i žrtve bili i obiteljski povezani.

Osim što je Safetov rođak, Muhamed je i ujak supruge najmlađe žrtve ovog krvavog pira Emira Bajrića. Iza njega su ostale supruga i dvije kćeri, od osam i četiri godine. Ove godine su se trebali preseliti u svoju novu kuću. Elkaz ima tri sina – kazala je za Pogled. ba jedna vidno potresena mještanka Kamička. Za sutra je najavljena sahrana trojici ubijenih. –

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto Hrvatski Kantoni Nemaju Svoje TV Kuće?

Hrvate se uvuklo u priču o kanalu na hrvatskom jeziku na razini države, koji je protuustavan Kada govorimo o medijima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -