Subota, 19 listopada, 2024

Hajd’ nek nam je hairli: Izetbegović pristao na Treći entitet

Vrlo

Stranka Demokratska fronta regirala je na navode HNS-a o teritorijalnoj rekonstrukciji BiH.

Hrvatski narodni sabor (HNS) je na sjednici u Mostaru zaključio da njihov cilj ostaje administrativna i teritorijalna rekonstrukcija BiH koja će uključivati i jedinicu s hrvatskom većinom. Jasno i glasno, nije više riječ ni o kakvoj “virtuelnoj izbornoj jedinici koja bi trajala samo na dan izbora”(D.Čović) , već o trećem, hrvatskom entitetu, navode iz DF-a.

”Agresivna politika HDZ-a,u posljednje vrijeme “napumpavana” iz Zagreba , formalno preko hrvatskih “euro-parlamentaraca” , a na domaćem terenu od strane Milorada Dodika (“samo moj entitet ne diraj”) – kulminirala je već citiranim zaključkom HNS-a. Kako na ovo, kao i na sve Čovićeve dosadašnje opstrukcije reagira SDA i Bakir Izetbegović? Nikako”, pitaju se u DF-u.

U DF-u navode kako je njima, a i građanima BiH jasno da je ”Bakir Izetbegović je pristao na treći entitet, na podijelu BiH, procjenjujući valjda da mu je dovoljan “begovat” od Sarajeva do Zenice”.

”Pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine, pojedince, institucije, stranke, nevladine organizacije, sindikate – da se oglase, pruže otpor i pokažu neslaganje sa ovom mračnom nakanom. Ukoliko se ostvari ovaj naum – BiH neće više postojati ni na jednoj geografskoj karti!
Zaustavimo ih, jer će nas ova vlast definitivno odvesti na put sa koga nema povratka”, priopćio je DF.

/bljesak.info/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zagreb u kazalištu provala: Braća Zeba kao moderni Robin Hoodovi postaju hit

U svijetu zagrebačke elite, gdje je broj apartmana s mramornim podovima gotovo jednak broju tajnih bankovnih računa, jedan bivši...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -