Utorak, 30 travnja, 2024

INZKO: Ukoliko je bilo pritisaka na novinare u slučaju Kaplanovog nasilja, odgovorni na FTV-u trebaju dati ostavke

Must Read

Nakon što su hrvatski novinari uposleni na FTV-u danas konačno progovorili o tome kako im se cenzuriraju prilozi i kako ne rade slobodno svoj novinarski posao, što je kulminiralo izvještavanjem iz Stoca i slučaja Kaplan, koji je na FTV-u umjesto da bude osuđen kao nasilnik gotovo postao zvijezda, oglasio se i ured OHR-a:
Ukoliko se pokažu točnim informacije koje je pred nas danas iznijela Anita Zovko, hrvatska novinarka s  FTV-a o tome kako je menadžment ove kuće vršio pritiske na hrvatske novinare uposlene na FTV-u kako bi građane BIH uskratili informacija o Kaplanovom nasilju, tražit ću ostavke odgovornih ljudi na FTV-u. Nasilnici ne smiju biti paradigme uzroa kazao je Inzko.
“Mi već godinama toleriramo određena ponašanja na FTV-u, BIH jednostavno mora ići u korak s Europom, i nulta toleranciju mora imati na svaki oblik cenzure” – odrješit je bio Inzko u izjavi za FENU koju FTV, zanimljivo opet nije prenijela.
Inače hrvatski novinari s FTV-a za sutra su najavili prosvjed u središtu Mostara na kojem će simbolički , u znak nemirenja s cenzurom simbolički šutjeti 21 minutu s flasterom na ustima, što bi trebalo simbolizirati 21 godinu medijskog mraka s ove TV kuće.
 
Napomena: Ovaj tekst je potpuno izmišljen. Nadamo se da nas zbog ovog neće nazvati fašistima i da će nas gđa Borka Rudić zaštiti. Fala. Živili.
Poskok.info

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SVI ĆE NA CRNU LISTU: Umjesto u Sarajevu, zamislite, u Mostaru održan sastanak Uprava javnih poštanskih operatera u BiH

Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske provocirali su danas Michaela Murpheya...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -