Petak, 3 svibnja, 2024

RESPECT: Slijepi mladić Mustafa Mehić istrčao je jutros sarajevski polumaraton i inspirirao mnoge

Must Read

Mustafa Mehić u društvu Tomislava Cvitanušića, bh ultramaratonca koji mu je bio leader.

Sportaš koji je osvojio srca diljem Bosne i Hercegovine nakon što je najavio ostvarenje svoje želje o sudjelovanju i završetku sarajevske polumaratonske utrke, konačno je svoj cilj ucrtao u bilježnicu životnih postignuća.

Uz Mujčeta je kroz svih nešto više od 21 kilometar utrke bio njegov trener Tomislav Cvitanušić koji je s ovim ljubiteljem rekreacije proveo mjesece pripremanja za ovaj hvale vrijedan podvig. Mujče je u više navrata poručio kako mu ništa nije teško te kako je volja ono što ga pokreće . Ovaj polumaratonac rođen je kao slabovidan, a 2012. je u potpunosti izgubio vid.

Mustafa je počeo trenirati trčanje sredinom travnja ove godine, a konačni, veliki cilj je sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Mujče je istrčavanjem prvog polumaratona postao i prvi slijepi sudionik 21-kilometarske utrke u regiji.
Ovaj svestrani mladić inspiracija je svojim kolegama i sportašima, a pored današnjeg uspjeha Mujče završava prvu godinu Pravnog fakulteta, voli hip hop, a snimio pjesmu sa tuzlanskim reperom Frenkijem.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -