Petak, 3 svibnja, 2024

BIVŠI HRVATSKI MINISTAR: «Ja, kao Srbin u Hrvatskoj, slažem se s Milanovićem»

Must Read

Bivši ministar znanosti, obrazovanja i sporta u Vladi Republike Hrvatske Željko Jovanović je za riječki Novi list rekao da su naslovne strane, koje «vrište o nekakvoj sramoti», licemjerne, kao da je jedini način komunikacije koji razumiju branitelji onaj koji je koristio Milanović u razgovoru sa njima, a onda je iznio i lično mišljenje o svemu tome:

 

«Ja lično, kao Srbin u Hrvatskoj, uz to i hrvatski branitelj, saborski zastupnik od 1990., SDP-ovac od prvog dana, mogu samo da se saglasim sa sadržajem koji je Milanović iznio na tom razgovoru.

 

Slažem se s Milanovićem, u Srbiji je na vlasti ‘zna se ko’, etnotrgovci koji Srbe u Hrvatskoj koriste kad im trebaju za potkusurivanja i dnevno političke, nikada državničke interese.

 

Uostalom, zar smo zaboravili kako su se Vučić i ekipa devedesetih ponašali, šta su činili u Hrvatskoj i govorili o Hrvatskoj».

 

Dodao je i da je zanimljiva, kako kaže, najnovija ljubav HDZ-a, Kolinde Grabar Kitarović, Josipa Klemma, Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića.

 

«Svima poručujem, o Hrvatskoj i Srbima, kao i svim građanima u Hrvatskoj, odluke se donose u Zagrebu, a ne u Beogradu ili Bruxellesu.

 

Molim raznorazne kvazidušebrižnike, od Klemma, preko Hasanbegovića i Plenkovića, do Vulina, Šešelja i Vučića, da mene i druge manjine u Hrvatskoj poštede svoje brige, jer sve glavobolje koje sam u Rijeci i Hrvatskoj imao kao pripadnik nacionalne manjine, imao sam i još imam samo zbog HDZ-a i njihovih satelita», zaključio je Jovanović.

 

(SB/Novi list/B92)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -