Ponedjeljak, 30 rujna, 2024

PARTY PA CRKVA Splitsko-makarska nadbiskupija ‘hodočasnicima’ s Ultre otvorila vrata crkve!

Vrlo

U Splitu sutra počinje megafestival elektronske glazbe Ultra Europe festival. Očekuje se da će festival posjetiti preko 150. 000 mladih iz cijelog svijeta koji će tijekom vikenda uživati u spektaklu kakvom nema premca na ovim prostorima.

No, da ne bi sve ostalo na “prizemnim” zadovoljstvima, pobrinula se Splitsko-makarska nadbiskupija koja je preko medija poslala priopćenje posjetiteljima Ultre u kojemu navodi kako će u prigodi Ultra Europe festivala biti “otvorena srca prisutni među mladima kako bi svjedočili kršćansku nadu”:

– U Svetoj godini milosrđa mjesna Crkva odgovara Kristovoj zapovijedi ljubavi prema bližnjima pokazujući, kroz duhovna i tjelesna djela milosrđa, svoju blizinu svima koji su u potrebi. Stoga u prigodi Ultra Europe festivala, koji se odvija na stadionu Poljud u Splitu, otvorit ćemo vrata naših crkava za molitvu i sakrament pomirenja, i bit ćemo otvorena srca prisutni među mladima kako bismo svjedočili kršćansku nadu – kazali su iz Splitsko-makarske nadbiskupije.

Dakle, ako se ekipa s Ultre nakon danonoćnog partijanja osjeti isprazno, u potrebi za duhovnom obnovom, vrata Crkve za njih su otvorena.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Potpisan ugovor vrijedan 500.000 KM: U Ljubuškom se gradi prva Sigurna kuća u ŽZH

U Ljubuškom uskoro kreće izgradnja Sigurne kuće – skloništa za žrtve nasilja u obitelji i osobe koje uslijed životnih...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -