Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Evo što Plenković kaže o pozajmicama za koje vrh HDZ-a navodno nije znao

Must Read

Na napise medija da je Milijan Brkić, posudio 4,2 milijuna kuna od tvrtke PPD bez znanja glavnih tijela stranke, reagirao je i kandidat za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković.

“Nastavno na upite medija u vezi izjava Pavla Vujnovca, priopćavamo da je Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a zatražio od glavnog tajnika detaljno izvješće o financiranju stranačkih aktivnosti.

U svojoj kandidaturi za predsjednika HDZ-a Andrej Plenković se zalaže za transparentnost u financiranju i radu svih stranačkih tijela te odgovornost pojedinaca koji obnašaju stranačke dužnosti”, stoji u priopćenju koje potpisuje Davor Ivo Stier, glasnogovornik izborne kampanje Andreja Plenkovića.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACELJ: Jandroković odao počast žrtvama na najvećem stratištu bošnjačkog naroda. Osudio komunističke zločine vojske Franje Tuđmana vrhovnika hrvatske vojske pred kojim se 1945 povukla...

  Komemoracijom na zagrebačkom groblju Mirogoju u subotu je obilježena 78. godišnjica Bleiburga. Počast suradnicima Adolfa Hitlera i njihovim članovima...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -