Subota, 4 svibnja, 2024

STRAŠNA NESREĆA U SRBIJI: Autobus s turistima sletio s autoceste, petero je poginulih

Must Read

Pet osoba je poginulo, a 26 je ozlijeđeno kada je autobus sa slovačkim turistima rano jutros sletio s ceste na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca.
Nekoliko ekipa Hitne je odmah stiglo na mjesto nesreće i ozlijeđenima je pružena pomoć, dok je petoro putnika ostalo zarobljeno ispod prevrnutog autobusa, javlja Blic. “Osam osoba je prebačeno u Klinički centar u Nišu, a dvoje u Aleksinac”, prenio je RTS. Ova strašna nesreća dogodila se oko 3,30 sati, a u autobusu je bilo 29 putnika i dvojica vozača.

Još se ne zna uzrok nesreće
Inače, slovački autobusu s turstima se vraćao sa Krfa. Prema informacijama iz AMS Srbije zastoja u prometu nema. Pripadnici Minstarstva unutarnjih poslova u Nišu i tužitelj Osnovnog javnog tužiteljstva u Aleksincu obavljaju očevid. Nije još uvijek poznat uzrok teške nesreće.
Direktor KC Niš Miodrag Lazić rekao je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi zbrinuto 14 ozlijeđenih putnika iz slovačkog autobusa i da je među njima jedan putnik teže, dok je ostalih 13 lakše oulijeđeno. “Primili smo dijete koje je prebačeno na dječju kirurgiju i ono je lakše ozlijeđeno, tako da neće biti zadržano u bolnici”, rekao je Lazić.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -