Srijeda, 23 listopada, 2024

Cvijanović: Lijepo je vidjeti da se Crnadak budi iz sarajevskog sna

Vrlo

Predsjednik Vlade RS Srpske Željka Cvijanović izjavila je da Vladu nitko, a pogotovo ne ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, ne treba podsjećati što treba raditi jer se popisom bavila više puta i donosila zaključke.

“Treba pozdraviti buđenje ministra Crnatka iz sarajevskog sna. Što se tiče Vlade, ona je imala i ima jasan stav i o popisu, i o mehanizmu koordinacije i o adaptaciji Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, što nije bio slučaj sa strankama iz RS koje vrše vlast na razini BiH “, rekla je Cvijanovićeva, na pitanje Srne da prokomentira izjavu Crnatka kojom poziva premijera Srpske da osigura podršku od stranaka koje imaju ministre u Vladi za borbu u vezi s popisom, tvrdeći da to do sada nije bio slučaj.

Cvijanovićeva je poručila da Vladu RS nitko, a pogotovo Igor Crnadak, ne treba podsjećati što treba raditi jer su se popisom bavili više puta i donosili zaključke.

“Žao mi je što to ranije nisu činili SDS, PDP i NDP, ali pozdravljam njihovu ideju da time konačno počnu da se bave.

Bilo bi dobro da su se na jedinstvo u djelovanju pozivali prije nego što su nesmotreno prihvaćali mehanizam koordinacije čime su otežali poziciju institucija RS koje mjesecima nastoje ispraviti tu njihovu grešku “, istakla je ona. Cvijanovićeva je naglasila da su stranke koje čine Vladu RS oprezne i ponašaju se odgovorno zbog čega nitko i ne može da ih prevari.

 

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

OHR RADIKALIZACIJOM HRVATA ŽELI DESTABILIZIRATI DRŽAVU? Komšić odavno trebao biti smijenjen

Jasno je kao dan – OHR konstantno zanemaruje prava Hrvata i čini ih budalama. Pogledajte ključni dio Ustava BiH,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -