Četvrtak, 24 listopada, 2024

Putin: ‘Obama nije naučio lekciju’

Vrlo
- Advertisement -

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u četvrtak da je objava tzv.Panamskih dokumenata u medijima “provokacija” i da je njemački list koji ih je prvi objavio dužan američkoj banci Goldman Sachs.

Putin je odgovarajući na telefonska pitanja građana rekao da američki dužnosnici stoje iza objave podataka o skrivanju novca u poreznim oazama i da im je cilj bio diskreditirati pojedince.

Ocijenio je također da američki predsjednik Barack Obama nije izvukao pouku iz Iraka kada je intervenirao u sukob u Libiji.

Ruski predsjednik je istaknuo da je još rano za odluku hoće li tražiti novi mandat na izborima 2018.

“Sada nije vrijeme da razmišljamo što ćemo i kako raditi u budućnosti”, rekao je Putin na tom godišnjem događaju. “Morali bi razmišljati o tome kako danas opravdati povjerenje ljudi, kako ostvariti postavljene ciljeve i ispuniti dana obećanja”, istaknuo je.

“Donijet ćemo potrebne odluke ovisno o razvoju događaja”, dodao je. (Hina)

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SELAM TI ERUDITO! Genijalan, gotovo poetski govor Gorana Grlića Radmana, jednom , kada Hrvatska bude prosvijećena zemlja, učit će se u školama

Hrvatski ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman održao je govor na HDZ-ovom skupu u Šibeniku koji je, umjesto političke...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -