Subota, 21 rujna, 2024

GRABAR KITAROVIĆ: Neću posustati u pomaganju hrvatskog naroda u BiH

Vrlo

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je nadu kako će BiH napredovati još brže u svakom pogledu te poručila kako će je u tome bodriti te ohrabrivati i Hrvatska.

–  Građani BiH znaju da u Hrvatskoj imaju pouzdanog partnera i pravog prijatelja – izjavila je hrvatska predsjednica, otvarajući večerašnju manifestaciju „Večernjakov pečat“ koja se održava u Mostaru.

Grabar Kitarović je dodala kako će BiH svojim kulturnim bogastvom i nasljeđem suživota te prožimanja različitosti obogatiti Europsku uniju te potvrditi njezinu misiju vodilju, a to je jedinstvo u različitosti.

– Hrvatska vjeruje da će BiH napredovati još brže u svakom pogledu i na njezinom putu ka EU bodrit će je i ohrabrivati Hrvatska. Kao hrvatska predsjednica neću posustati ni u pomaganju hrvatskog naroda u BiH u poštivanju svih njegovih prava kao konsittutivnog naroda – poručila je Grabar Kitarović. /Fena/HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Što smo naučili o špijuniranju na društvenim mrežama?

 Naši digitalni životi postali su prava zlatna žila za tehnološke divove. Izvješće Savezne komisije za trgovinu (FTC) otkriva mračnu...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -