Srijeda, 23 listopada, 2024

ISIL PRIJETI EUROPI: “Na redu je London, Berlin ili Rim”

Vrlo

LONDON- Islamska država je objavila novi propagandni video u kojem prijeti napadima na europske prijestolnice poput Berlina, Londona i Rima.

Džihadisti su u snimak uvrstili kadrove iz prethodnih terorističkih napada u Parizu i Bruxellesu, a podsjetili i na one iz New Yorka 11. rujna.

“Borite se protiv njih, Alah će ih kazniti u vašim rukama. Ubijajte nevjernike gdje god da ih nađete “, navodi se u poruci.

Pripovjedač, koji govori na engleskom jeziku, ističe da su prethodni napadi poruka upozorenja za sve države koje se bore protiv Islamske države.

“Ako je Pariz bio jučer, Bruxelles je bio danas, Alah zna da će biti i sutra. Možda u Londonu, Berlinu ili Rimu “, dodaje se u snimku.

Video koji je objavila grupa pod nazivom Al Vad media production, čiji aktivisti u gradu Raki kažu da podržavaju Islamsku državu. Navodi se i da ta džihadistički organizacija preuzima odgovornost za napade u Bruxellesu i da prijeti da će donijeti mnogo crnih dana Europi.

https://youtu.be/hvFCItWkOcc

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -