Petak, 18 listopada, 2024

Assad za češku televiziju: "Erdogan je izgubio živce i srušio ruski zrakoplov, ali time neće spriječiti poraz svojih terorista u Siriji"

Vrlo

Sirijski predsjednik Bashar al-Assad komentirao je rušenje ruskog vojnog zrakoplova od strane Turske u razgovoru za češku televiziju. Istaknuo je kako smatra da je Erdogan “izgubio živce” zbog činjenice da je Rusija svojom vojnom intervencijom u Siriji promijenila ravnotežu snaga na terenu.
“Erdoganov neuspjeh u Siriji, neuspjeh njegovih terorističkih skupina predstavlja i njegov politički pad, stoga je htio učiniti bilo što kako bi zaustavio taj proces. I, napravio je to, ali mislim da to neće ništa promijeniti. Rat protiv terorizma se nastavlja”, rekao je Assad.
Također je istaknuo kako ga ne bi iznenadilo da Erdogan pokuša ponovno nešto slično. Još je jednom naglasio kako su tri zemlje – Turska, Katar i Saudijska Arabija – glavne prepreke u rješavanju sirijskog sukoba, ali i u ratu protiv terorizma uopće.
Kompletan intervju Assada za češku televiziju, na engleskom jeziku, možete pročitati na stranicama sirijske državne novinske agencije SANA:http://sana.sy/en/?p=63209

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Helez zaustavio smjenu Zorana Galića na sjednici Vijeća ministara BiH. Motiv nepoznat…

Na jučerašnjoj sjednici Vijeća ministara BiH, raspravljalo se o razrješenju Zorana Galića s dužnosti zamjenika ravnatelja SIPA-e, no odluka...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -