Nedjelja, 5 svibnja, 2024

DRAMA U SALAKOVCU Tužitelj ispituje tri osobe koje se dovode u vezu s eksplozijom u tunelu

Must Read

U tunelu Salakovac sjeverno od Mostara u petak oko 21 sat, u trenutku kada je kroz tunel prolazio načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč, eksplodirala je nepoznata naprava, a po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, prvi nalazi govore da se radilo o gospodarskom eksplozivu ili jačoj pirotehničkoj napravi.
“Očevid u tunelu je završen i promet je pušten. Prema prvim informacijama kojima ja raspolažem, pronađen je nekakav papir i šteta od eksplozije nije velika, što ukazuje na to da bi se moglo raditi o gospodarskom eksplozivu ili jačoj pirotehničkoj napravi. Svakako ćemo više informacija imati tijekom sutrašnjeg dana, a najvažnije je da nitko nije ozlijeđen”, kazao je Marić.
Dežurni tužitelj Hercegovačko-neretvanske županije izjavio je Srni kako trenutno saslušava tri osobe u vezi sa detonacijom koja se večeras dogodila u tunelu “Salakovac” kod Mostara.
Tužitelj navodi kako je eksploziju prijavio načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč i da se još utvrđuje o čemu je tačno riječ.
Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije rečeno je kako je u tunelu eksplodiralo neko jače pirotehničko sredstvo ili gospodarski eksploziv.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -