Published On: Sub, stu 21st, 2015

DRAMA U SALAKOVCU Tužitelj ispituje tri osobe koje se dovode u vezu s eksplozijom u tunelu

U tunelu Salakovac sjeverno od Mostara u petak oko 21 sat, u trenutku kada je kroz tunel prolazio načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč, eksplodirala je nepoznata naprava, a po riječima glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, prvi nalazi govore da se radilo o gospodarskom eksplozivu ili jačoj pirotehničkoj napravi.
“Očevid u tunelu je završen i promet je pušten. Prema prvim informacijama kojima ja raspolažem, pronađen je nekakav papir i šteta od eksplozije nije velika, što ukazuje na to da bi se moglo raditi o gospodarskom eksplozivu ili jačoj pirotehničkoj napravi. Svakako ćemo više informacija imati tijekom sutrašnjeg dana, a najvažnije je da nitko nije ozlijeđen”, kazao je Marić.
Dežurni tužitelj Hercegovačko-neretvanske županije izjavio je Srni kako trenutno saslušava tri osobe u vezi sa detonacijom koja se večeras dogodila u tunelu “Salakovac” kod Mostara.
Tužitelj navodi kako je eksploziju prijavio načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč i da se još utvrđuje o čemu je tačno riječ.
Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije rečeno je kako je u tunelu eksplodiralo neko jače pirotehničko sredstvo ili gospodarski eksploziv.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare