Petak, 18 listopada, 2024

UPUTIO OŠTRU PORUKU Petrov: Bilo kakav pritisak na nas bio bi loš za HDZ ili SDP

Vrlo

Dok Most slaže reforme i uvjete koje će predstaviti na pregovorima s HDZ-om i SDP-om, u medijima se pojavljuju spekulacije što će točno tražiti, ali i spekulacije o tome kome su u Mostu više naklonjeni. Stoga se njegov čelnik Božo Petrov odlučio obratiti priopćenjem javnosti, naslovljenim ‘Bilo kakav pritisak na nas bio bi loš za HDZ ili SDP’
‘Medijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom, da nema koalicije ni sa SDP-om ni s HDZ-om. Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija, koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om’, poručuje Petrov u priopćenju.
Osvrnuo se i na medijske napise o uvjetima i reformama koje će tražiti od HDZ-a i SDP-a.
‘Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima, kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koja smo tražili, apsolutno su netočni. Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom’, kazao je Petrov.
Među ostalim, u medijima se pojavila spekulacija da HDZ vrši pritisak na Petrova putem Crkve. ‘Isto tako, netočne su informacije o navodnim pritiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan’, poručuje Petrov.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

SKEJO: Država daje prostor Prijovićki, ali za Thompsona nema mjesta?

Nakon nedavne konferencije za tisak, Udruga IX. bojne HOS-a izrazila je svoje duboko nezadovoljstvo načinom na koji se njihove...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -