Published On: Uto, stu 10th, 2015

Šokirao priznanjem: Ja sam ubio JFK-a i to po naređenju mafije i CIA (FOTO, VIDEO)

Zanimljive tvrdnje Jamesa fajls (72), koji bi uskoro trebao biti oslobođen iz zatvora u kojem je proveo 36 godina, snimljene su u zatvorskom razgovoru i postale su internet senzacija od trenutka kada ih je objavio nizozemski režiser Wim dankbar.
Ovaj dugogodišnji zatvorenik tvrdi da je upravo on ubio predsjednika Kennedyja 22. studenog u Dallasu.
Sada se CIA i druge američke tajne službe spremaju za novi val teorija zavjera dok se fajls identificira kao nestali dio slagalice u atentatu na JFK-a. On kaže da je postojao tajni dogovor između mafije i CIA da se ubije Kennedy (46). Zbog tih tvrdnji bi mogao biti pozvan da svjedoči u Washingtonu
James, inače veteran Vijetnamskog rata, bio je dio momčadi CIA koji je obučavao vojsku za nesuđenu invaziju u Zaljevu svinja na Kubi 1961. godine. Mnogi nisu bili zadovoljni odlukom predsjednika koji je tu operaciju, kad je svijet bio na rubu nuklearnog rata, odjednom opozvao. CIA se osjećala izdano, bojali su se da će im Kennedy zatvoriti agenciju.
Fajls se nakon izbacivanja iz vojske pridružio kriminalcima u Chicagu i postao desna ruka Charlesa Nikoletija, a CIA je navodno pozvala mafijaše da ubiju Kennedyja. Tvrdi da se udružio s bivšim marincem Le Harveya Oswald (24) te da su zajedno tražili pozicije u Dealey Plazi, gdje je Ovald radio.
Na dan atentata, rano ujutro, fajls se pridružio svom šefu Nikoleta koji je držao snajpersku poziciju s mafijašem Jonija Roselija na Daltex zgradi u blizini skladišta knjiga. On je kao rezervni strijelac preuzeo poziciju iza ograde na vrhu jednog zloglasnog travnatog brežuljka.
Njegov zadatak je bio da puca u glavu ako kojim slučajem Kennedy ne bude upucan na vrijeme kada se povorka pojavi na njegovom vidiku
– Ispalio sam samo jedan metak. Nikoleti ga je upucao u trenutku kad sam ja povukao obarač.Pogodio sam ga i raznio mu glavu – ispričao je režiseru dankbar.
Po službenoj istrazi o atentatu ispaljen je samo jedan metak i ispalio ga je Oswald iz skladišta knjiga.On je negirao da je ubojica, ali nije nikad stigao do sudnice jer ga je ubio vlasnik noćnog kluba Jack Ruby.
Britanski ekspert za atentate Matthew Smith kazao je da je uvijek smatrao da su bila dva strijelca na travnatom brežuljku.
– I nema nikakve sumnje da je CIA bila uključena u atentat – uvjeren je Smith.
Mafijaški boss Sam Giancana ubijen je 1975. godine, neposredno prije nego što je trebao svjedočiti o vezi između mafije i CIA o tome kako su zajedno trebali ubiti Fidela Castra. Ubio ga je Nikoleti.
– Imam sate i sate intervjua sa fajls. Vjerujem u njegovu priču. Dao mi je vrlo detaljan izvještaj o tome što se dogodilo i dao mi je konkretna imena ljudi iz CIA rekao je režiser dankbar
 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare