Petak, 3 svibnja, 2024

Oteti dječak iz BiH pronađen mrtav u prtljažniku automobila

Must Read

Tijelo dječaka pronađeno je u prtljažniku automobila neimenovanog 32- godišnjeg otmičara koji je priznao da je dječak mrtav, potvrdila je policija.

Četverogodišnji dječak Muhamed, porijeklom iz BiH, koji je nestao u Berlinu prije desetak dana danas je pronađen mrtav.

Tijelo dječaka pronađeno je u prtljažniku automobila neimenovanog 32- godišnjeg otmičara koji je priznao da je dječak mrtav, potvrdila je policija, a prenosi Bild.

Unatoč naznakama da je osumnjičeni bio poznat u susjedstvu, policijanije mogla utvrditi njegov identitet. Iz policije su kazali kako će okolnosti dječakove smrti biti poznate nakon obdukcije.

Navodni otmičar je prije nekoliko dana snimljen nadzornom kamerom i policija je nudila 20.000 eura za bilo kakvu informaciju za nestanak djeteta.

Dječak je 1. listopada nestao, a taj dan je bio s majkom, sestrom i bratom ispred Državnog zavoda za zdravstvo i socijalnu skrb u Berlinu.

Dnevnik.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -