Nedjelja, 28 travnja, 2024

PICULA: Hrvatsko pitanje također treba riješiti jer i ono opterećuje situaciju u BiH

Must Read

Gost u emisiji Novi dan na N1 Televiziji bio je zastupnik u Europskom parlamentu Tonino Picula.
Govoreći o situaciji u BiH Picula je naglasio kako ova država mora poslati nedvosmislenu poruku da je spremna na rješavanje ekonomskih i socijalnih pitanja. Svi pokazatelji tvrde da je 2014. godina bila jedna od najtraumatičnijih za BiH. – Od Beča ne treba očekivati previše – naglasio je Picula. – Nažalost, ja sam jedan od onih koji upozorava da tzv. novi pristup EU-a BiH neće biti uspješan, osim ako se ne krene ka rješavanju fundamentalnih problema.
Bruxelles će i neke druge krize stimulirati da BiH priđe s više osjetljivosti, treba se riješiti nekih iluzija i tražiti adekvatnije rješenje. Za to su najviše zainteresirani građani.
– Hrvatsko pitanje u BiH također treba riješiti jer i ono opterećuje situaciju u BiH – zaključio je europarlamentarac Picula.
( N1.info )

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Hrvati su na izborima mogli izabrati trojicu iz dijaspore neovisnih o Plenkoviću. Mogli su nadzirati Vladu RH. Nisu to učinili. Stiže već sve na...

Ovako govori hrvatski predsjednik o plinovodu i američkim ucjenama. Jednostavno je. Hrvatska je već trebala poslati poruku SAD-u da...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -