Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

​U Vojvodini brutalno pretučena tri mladića hrvatske nacionalnosti

Must Read

U noći na nedjelju u vojvođanskom mjestu Sonti brutalno su pretučena tri mladića hrvatske nacionalnosti, otkrio je predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov.

Nasilju je prethodilo vrijeđanje na nacionalnoj osnovi. Žigmanov kaže da je riječ o skupini nasilnika koja već dulje vrijeme maltretira Hrvate na društvenim mrežama i u svakodnevnom životu. Očekuje reakciju institucija i kažnjavanje počinitelja.

“Njihova, kako bih rekao, obilježenost kao mladih Hrvata traje već duže vrijeme. Imamo slučaj da ne žele žrtve koje su bile objekt fizičkog nasilja da se o tome očituju, što tumačimo jednom nepodnošljivom situacijom prevelikog straha s jedne strane među građanima hrvatske nacionalnosti, a s druge strane odsustva povjerenja u institucije sistema, prije svega policije”, rekao je predsjednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Tomislav Žigmanov.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -