Četvrtak, 24 listopada, 2024

PROPAGANDA ILI REALNOST? Specijalci na ulicama Mostara.Stigle “ozbiljne” prijetnje…

Vrlo
- Advertisement -

Mostarska policija dobila je ”ozbiljne prijetnje” o mogućem terorističkom napadu.  Zbog svega toga su policijske snage dignute u stanje pripravnosti iako je moguće da se radi i o namjernom sijanju panike i propagandnom ratu koji neki anonimnim pismima policiji žele postići.

Slično stanje pripravnosti bilo je ovih dana i u Ljubuškom i Grudama, zbog anonimnih poruka koje su stizale. Vrlo je lako moguće da je netko paniku nakon Zvornika nastojao proširiti i na područje Hercegovine. Puštena je potom informacija da će se napasti na jedan trgovački centar u Mostaru itd..itd…

Federalna uprava policije uključila se ranije u istragu poruka koje su proteklog tjedna kružile Mostarom o mogućem napadu ”poput onoga u Zvorniku” te na poziv da se izbjegavaju veća okupljanja.

Naime, od prošlog četvrtka u popodnevnim satima Mostarom se počela širiti informacija kako neki ”povjerljivi izvori najavljuju mogućnost napada poput onih u Zvorniku u naredna 3-4 dana, pa se savjetuje da se tih par dana izbjegavaju veći događaji”.

Nakon napada u Zvorniku, u kojem su ubijeni policajac i napadač, policija u Republici Srpskoj digla je razinu svoje pripravnosti. U Federaciji ta mjera nije bila toliko primjetna, pogotovo ne u Mostaru, dok primjerice policajci u Hercegbosanskoj županiji osiguravaju zgrade dugim cijevima.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zašto medicinski kanabis čeka onkraj “europskog puta”?

Na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, šef Kluba SDP-a, Saša Magazinović, ponovno je podignuo pitanje legalizacije medicinskog kanabisa,...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -