Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Zašto je sinoć u Mostaru policija bila u pripravnosti?

Must Read

2__716MOSTAR: Prema informacijama kojima raspolaže portal “starmo”, u ponedjeljak uvečer je iznenada došlo do podizanja na najviši nivo pripravnosti policijskih struktura u Mostaru.

Pred svim policijskim ustanovama bilo je pojačano prisustvo uniformirane i specijalne policije, koja je – kako saznajemo – dobila hitnu naredbu da se pod punom opremom rasporedi na najvažnije pozicije u gradu.

Izvori bliski MUP-u HNŽ su nam potvrdili da je pripravnost policije bila na najvišem nivou, te da je razlog najvjerovatnije povezan sa terorističkim prijetnjama.

Da se nešto zaista događalo, potvrđuje indirektno i jutrošnje redovno priopćenje Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

“Na području HNŽ tijekom noći pojačane su mjere zaštite štićenih objekata, posebno objekata u kojima su smještene organizacijske jedinice MUP-a”, navodi se uz ostalo u redovnom biltenu događaja, kojeg OC CZ HNŽ-a, objavljuje svakog jutra za period od prethodna 24 sata.

- Advertisement -

2 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Crook likely decided the presidential election. But not in the way he intended…

On the German portal FOKUS, psychologist and professor Dr. Florian Becker analyzes events in the USA: Dramatic Incident In the USA,...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -