Četvrtak, 2 svibnja, 2024

U SLUČAJU VALJDA DA REUF DOĐE: Ispred „Kosače“ uklonjena zastava bh Hrvata, a istaknuta nametnuta zastava BiH

Must Read

Ispred Hrvatskog doma „herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru uklonjena je nacionalna zastava bh Hrvata, a na jarbolima postavljene zastava BiH, nametnuta od strane visokog predstavnika u BiH, te zastava Matice hrvatske Mostar, što potvrđuje i fotografija reportera Hrvatskog Medijskog Servisa.

Na upit tko je i zbog čega uklonio zastavu hrvatskog naroda, ravnatelj HD „ herceg Stjepan Kosača“ Danijel Vidović kazao je za Hrvatski Medijski Servis da se jarboli nalaze na javnoj gradskoj površini, na koje zastave postavljaju organizatori manifestacija u „Kosači“.

-U konkretnom slučaju radi se o manifestaciji „ Dani matice Hrvatske- Mostarsko proljeće”, čiji je organizator Matica hrvatska Mostar, kazao je Vidović za Hrvatski Medijski Servis .

Upit tko je i zbog čega ukolnio zastavu bh Hrvata ispred „Kosače“ zatražili smo putem maila, kao i telefonski i od glasnogovornice MH Mostar Misiane Brkić Milinković i čim dobijemo odgovor objavit ćemo ga.

/HMS/

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

U LAŽI JE KRATKA KOSA: Dok lobira protiv Rezolucije, premijer Srbije “duboko” vjeruje da je historijski dogovor Srba i Bošnjaka moguć

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srbije Miloš Vučević izjavio je danas kako duboko vjeruje da je istorijski dogovor...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -