Srijeda, 23 listopada, 2024

SJETIO SE OPET KOLINDE Ovo je Šešeljev degutantni odgovor Torcidi!

Vrlo

Šešelj je u nedjelju poslijepodne na svom Twitter profilu ”lansirao” odgovor Torcidi, ali i izuzetno uvredljive poruke hrvatskoj predsjednici.

Na sjevernoj tribini je u subotu tijekom utakmice Hajduka i Splita zapaljena četnička zastava te je podignut transparent s natpisom ‘Umvi!’, piše Dalmatinski portal.

Torcida je poruku uputila kao odgovor na provokaciju četničkog vojvode Vojislava Šešelja koji je u srijedu u Beogradu ispred Palače pravde zapalio hrvatski barjak.Nakon što je ova vijest objavljena u medijima, Šešelj je u nedjelju poslijepodne na svom Twitter profilu ”lansirao” niz krajnje degutantnih postova. U jednom je i konkretan odgovor Torcidi, a ostali su izuzetno uvredljivi za hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Između ostalog, u Šešeljevim porukama stoji:

”Na samo da ću i dalje spaljivati hrvatske ustaške zastave, nego ću uskoro zapaliti celu Hrvatsku, da bi se moja draga Kolinda što bolje zagrejala.

Juče na fudbalskoj utakmici Hajduk-Split, paleći četničku zastavu, Torcida mi je poručila da umrem. Hoću, umreću na Kolindi, od iscrpljenosti.”

 

Šešelj, Kolinda, Torcida

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -