Četvrtak, 23 svibnja, 2024

RAZRIJEŠEN MISTERIJ: Josipović je Ganiću uručio priznanje koje mu je dodijelio Tuđman

Must Read

Izgleda da je rješen misterij Ganićevog odlikovanja. Kako saznajemo iz prve ruke, iz izvora bliskih MVP-u RH  Josipovićev ured je raščišćavao nagomilane i neizvršene obveze Ureda predsjednika iz ranijih vremena, pa je tako uručio i Ganiću odlikovanje koje mu je dodijelio Tuđman. Ne radi se, dakle, o dvostrukom laueratu Ganiću, Tuđmanovom i Josipovićevom,  nego o uručivanju odlikovanja od strane institucije predsdjedika koje je dobio od prvog hrvatskog predsjednika Tuđmana. Kako je informacija podigla javnost u BIH na noge, posebno onu hrvatsku, ali i obitelji Hidrogradnje u Hrvatskoj dužni smo je objaviti.

Dodjela priznanja Ganiću, zazvučala je kao provokacija budući da nitko ne razumije s kojim povodom se sada odlikuje ovog političara koji praktički više i nije aktivan. Međutim i najžešći kritičari Josipovićevi , kada po ovom potezu pljuju, ignoriraju činjenicu da je Ganića zapravo odlikovao Tuđman, postavljajući tako dvostruke kriterije.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Rusi popisuju američku imovinu, spremaju odgovor

Rusija će evidentirati američku imovinu, uključujući vrijednosne papire, koja bi se mogla koristiti kao kompenzacija za ruske gubitke zbog...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -