Petak, 3 svibnja, 2024

NE STAJE: Kebo dostavio novu dokumentaciju oko El Mudžahida

Must Read

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo jako je hrabar čovjek. Javnos ga pamti kad je u Širokom Brijegu iz ruku tužiteljstva na slobodu izvukao huligane Hordi Zla, Jurišiću opalio čvoku i zaprašio u Sarajevo. No danas je izgleda još hrabriji iako u doba kad je nosao periku po Sarajevu nije tako djelovao . On je naime jutros dostavio  Tužiteljstvu BiH oko 2000 stranica dodatne dokumentacije koja, kako je priopćeno iz ureda Kebe, može pomoći u utvrđivanju eventualne odgovornosti Sakiba Mahmuljina, Šefika Džaferovića i drugih osoba a u vezi s predmetom dostavljenim 16. prosinca 2014. godine, a o čemu je javnost već bila upoznata. Za spomenuti dvojac tvrdi se da su tijekom rata bili na vezi sa plaćenim islamskim borcima koji su im donosili ratni plijen u vidu ljudskih skalpova pred noge! Skalp je doduše preblaga riječ za ono što su im donosili.

Idući tjedan potpredsjednik Federacije Kebo će dostaviti i druge materijale i video kasete koje bacaju novo svjetlo na jedinicu El Mudžahid, i one koji su pomagali, podržavali i u stvarnosti komandirali spomenutom jedinicom, navodi se u priopćenju iz ureda potpredsjednika FBiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Izglasana nova vlada Srbije. Vulin jedan od potpredsjednika, Dačić ministar MUP-a

ZASTUPNICI Narodne Skupštine Srbije danas su izglasali novu vladu na čijem će čelu biti premijer Miloš Vučević. Za novu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -