Petak, 3 svibnja, 2024

Maratonci pretrčali 227 kilometara od Vukovara do Srebrenice

Must Read

Mladen Hodak i Duško Štrbac iz Zagreba, Elvir Rakipović iz Osijeka te Mirsad Veladžić iz Daruvara snagom volje i tijela na neobičan su način odali počast svim nevinim žrtvama, koje su stradale tokom agresije na BiH i Hrvatsku.

Ultramaraton se održao pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, a namjera je organizatora podsjetiti na sve nevino stradale tokom srpske agresije na Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te posebno odati počast žrtvama Vukovara i Srebrenice.

“Bilo je stvarno veoma teško, Temperatura se znala biti i 39 stepeni. Ja sam u domovinskom ratu izgubio brata. Ova trka je posvećena njemu i svim poginulim braniteljima. Pitali ste me je li bilo teško? Nije, kad znam za koga trčim i zašto trčim”, rekao je Duško Štrbac iz Zagreba.

Ultramaratonci su imali podršku kroz sva mjesta kroz koja su prolazaili, od Vukovara, Brčkog, Janje do Srebrenice.

- Advertisement -

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

UMJETNA INTELIGENCIJA: Ako se DP suočava s dilemom između prihvaćanja HDZ-ovih uvjeta ili riskiranja ponovljenih izbora, to bi moglo značiti da su već pali...

Ako se promatraju pregovori nakon izbora, njihove minutaže i sastavi izaslanstava DP-a kada šalju ljude na nogeHDZ-u i s...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -