Nedjelja, 28 travnja, 2024

KOMŠIĆ HIMSELF: Hrvatska, Srbija i Turska nisu moje domovine

Must Read

Nositelj liste Demokratske fronte za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH Željko Komšić pozvao je političke protivnike da se konačno usmjere na konkretne stvari i da svi zajedno počnu rješavati probleme građana ove zemlje.

Naglasio je kako je bh. građanima dosta priča, lažnih obećanja, svađa i podmetanja dodajući da oni samo žele bolje sutra za sebe i svoju djecu.

Komšić je kazao da su svi kandidati Demokratske fronte spremni da se uhvate u koštac s kriminalcima samo zato da bi okončali patnje ovog naroda.

”Hrvatska, Srbija a ni Turska nisu naše domovine, to su naše prijateljske zemlje, koje mi poštujemo. Tko drugačije misli i kaže, ne želi dobro ni sebi, ni drugima a ni ovoj zemlji. Samo je Bosna i Hercegovina naša domovina. Kakvi god da smo, sve naše probleme, sporove i odnose moramo sami međusobno rješavati i dogovarati se. Samo tako ova zemlja može funkcionirati u interesu svih nas”, zaključio je Komšić tijekom predizbornih skupova u Kalesiji i Srebreniku.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić kazao je kako su svi svjedoci činjenice da stranke na vlasti vode otvorenu kampanju protiv tradicionalnih saveznika BiH kao što su SAD i Njemačka.

”Ovoj zemlji trebaju ljudi uspravne kičme i uspravnog hoda, a ne oni koji se saginju pred njezinim neprijateljima”, rekao je Suljagić.

(Bljesak.info)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Neonacistička austrijska mržnja prema Srbima drži slučajeve zločina Al Qaede nad Hrvatima u ladicama. Evo zašto…

Nisu to Sri htjeli niti planirali, ali sudbina povijesti je htjela da Austrija koja je počela Prvi Svjetski rat...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -