Published On: Sri, lis 1st, 2014

KOMŠIĆ HIMSELF: Hrvatska, Srbija i Turska nisu moje domovine

Nositelj liste Demokratske fronte za Zastupnički dom Parlamentarne Skupštine BiH Željko Komšić pozvao je političke protivnike da se konačno usmjere na konkretne stvari i da svi zajedno počnu rješavati probleme građana ove zemlje.

Naglasio je kako je bh. građanima dosta priča, lažnih obećanja, svađa i podmetanja dodajući da oni samo žele bolje sutra za sebe i svoju djecu.

Komšić je kazao da su svi kandidati Demokratske fronte spremni da se uhvate u koštac s kriminalcima samo zato da bi okončali patnje ovog naroda.

”Hrvatska, Srbija a ni Turska nisu naše domovine, to su naše prijateljske zemlje, koje mi poštujemo. Tko drugačije misli i kaže, ne želi dobro ni sebi, ni drugima a ni ovoj zemlji. Samo je Bosna i Hercegovina naša domovina. Kakvi god da smo, sve naše probleme, sporove i odnose moramo sami međusobno rješavati i dogovarati se. Samo tako ova zemlja može funkcionirati u interesu svih nas”, zaključio je Komšić tijekom predizbornih skupova u Kalesiji i Srebreniku.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić kazao je kako su svi svjedoci činjenice da stranke na vlasti vode otvorenu kampanju protiv tradicionalnih saveznika BiH kao što su SAD i Njemačka.

”Ovoj zemlji trebaju ljudi uspravne kičme i uspravnog hoda, a ne oni koji se saginju pred njezinim neprijateljima”, rekao je Suljagić.

(Bljesak.info)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare