Utorak, 30 travnja, 2024

OVAJ SKROZ PUKAO: Ako Hrvati smognu hrabrosti, neću imati konkurencije

Must Read

Izjavio je to Živko Budimir, političar koji se otvoreno smije u brk tim nekakvim Hrvatima već pune 4 godine apsolutno negirajući njihovu izbornu volju. Ova izjava ne govori toliko o samom Budimiru, taj nema granice i  o njemu je toliko toga rečeno. Ona više govori  upravo o Hrvatima u BIH. Naime da Hrvati kao nacija drže do sebe, da su organiziraniji Budimiru ovo nikada ne bi palo na pamet tako u brk reći, bilo bi shvaćeno kao provokacija i dodatno ponižavanje tog istog naroda.

Budući da on sam Hrvate u BIH smatra očito manipulativnim  idiotima, i polupismenim plemenom, Budimir  izjavljuje što izjavljuje, tražeći potporu od naroda protiv kojeg je politički zaratio.

Treba biti ili lud, ili glup ili jednostavno narcisoidan da nakon 4 godine predsjednikovanja Platformom, po milosti Zlatka Lagumdžije, protivno volji hrvatskog naroda zazivaš taj isti narod u svoje glasačke kutije.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

HDZ prijavljen zbog pregovora. Fred Matić: Jedno bi moglo pomutiti brak HDZ-a i DP-a

    NASTAVLJAJU se razgovori i pregovori za formiranje nove vlade. Jučer je predsjednik Zoran Milanović dobio službene rezultate izbora i počeo...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -