Petak, 18 listopada, 2024

Hoće li Lijanović i obiteljima poginulih rudara uzeti 50%?

Vrlo

Startao je s utovarom glamočkih krava, potom se bogatio na prekograničnom švercu mesom i mlijekom, rastao je pod skutima HDZ-a hrvatujući po Hercegovini i prikrivajući svoj kriminal dok nije shvatio da je daleko profitabilnije  biti strani igrač u BIH. Od tada je pod američkom zaštitom. Jedan od najmoćnijih kriminalaca u zemlji, bombaš Jerko, perač love, gonič stoke i trgovac ljudskim grlima danas je ministar u nacionalsocijalističkoj Vladi Platforme.

Za ove izbore ima novi model kupovine glasova. Osim robovlasničkog zapošljavanja putem mjeničnih ugovora u javna poduzeća koja je dobio pod kontrolu kao nagradu za sudjelovanje u Platformi Lijanović glasove kupuje, uz prešutno odobravanje federalne policije, SIPE, i protekciju američke ambasade, kroz socijalne fondove.

Daje pomoć socijali uz uvjet da ovi potpišu kako će glasovati za NSRZB. Time se direktno novac svih građana FBIH prelijeva u interese jedne obiteljske kriminalne partije, drugim rječima naš novac otima obitelj Lijanović potom ga kanalizira u džepove gladnih kupljenih glasača, tim novcem, našim, pokušat će ponovno biti dio neke vlade iz koje će izvlačiti poticaje i nastaviti se baviti kriminalom.

Nekada je radio s 10% , kako se osilio, kad je vidio da policija upada svima osim njemu narastao je na 50%. Gotovo svi poslovi koje odrađuje izvlačeći milijune preko EPHZB njemu donose dobit od 50%. SIPA to jako dobro zna, znaju svi no njega se ne dira. Jer ga štiti Glavni.

Drugim riječima, građani, u ovom slulaju čitaj Hrvati, uplaćuju u fondove EPHZHB milijune koji potom završavaju na privatnom računu klana Lijanović. I to se u žargonu zove politika građanske i demokratske Platforme.

Prije par dana poginuli su zenički rudari. Njima kao i obiteljima drugih nastradalih Lijanović će ponuditi pomoć.
Hoće li ožalošćene familije morati postati članovi NSRZB-a kako bi dobili što im po zakonu pripada il će biti dovoljno da Jerki vrate samo 50%?
Možda da pitamo Inzka?

Sad zamislimo da se ovakvim aferama bave OHR-u nenaklonjeni političari u BIH. Recimo Dodik. Koliko bi onom  plaćeniku Inzku koji nameće vlade mimo volje građana , a potom mrtav hladan poziva da se na izbore iziđe kako drugi ne bi odlučivali o našij zemlji, koliko bi dakle tom licemjeru  trebalo da ga smjeni?

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Zašto broj katolika u Europi opada a u ostatku svijeta raste?

Prema najnovijim podacima koje je objavila rimska novinska agencija Fides, broj katolika u svijetu dosegao je 1,39 milijardi, uz...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -