Published On: Sri, stu 14th, 2018

​Sedam stvari koje odrastao muškarac ne bi smio raditi

Mnogi odnosi prestaju zbog razlika u razini zrelosti. Jedan partner možda planira budućnost, a drugi može biti zabrinutiji oko nabavka nove video-igre ili pronalaženja novog odijela za sljedeći vikend. Zrelost se događa u različitim godinama za svakoga.

Zbog toga je portal Super žena napravio popis stvari koje bi odrasli muškarci trebali izbjegavati te savjeta kako da se ponašaju u skladu sa svojim godinama:

1. Odrastao muškarac ne izbjegava probleme

Kada dječak dosegne zrelost, počinje shvaćati da se zaključavanjem i skrivanjem u svojoj sobi od svijeta neće popraviti ništa. Zreo muškarac zna da je najbolji način rješavanja problema suočiti se s njima i pronaći rješenje.

2. Odrastao muškarac ne kritizira 

Čovjek koji vas uistinu voli nikada vas neće kritizirati. Bilo da se radi o vašem izgledu, težini, poslu ili nadama i snovima.

3. Odrastao muškarac ne boji se pokazati svoje emocije 

Zreo muškarac zna da emocije nisu znak slabosti. To je znak da je muškarac otvoren i ranjiv i toga se ne srami.

4. Odrastao muškarac neće dozvoliti da se osjećate nepoželjnom

Obitelj i prijatelji su važni, ali zreo muškarac vas neće navesti da se osjećate kao da niste prioritet. Umjesto toga, pokušat će vas uključiti u svoje aktivnosti.

5. Odrastao muškarac će vas poštovati

Postoji mnogo različitih načina da se u vezi iskaže poštovanje. Zreo muškarac nikad neće podići ruku na vas. Neće prijeći vaše granice ili vas ismijavati.

6. Odrastao muškarac ima zdrav odnos sa svojom majkom

Muškarac koji je zreo ima vremena za svoje roditelje. Cijenio je kada su se brinuli o njemu i on je sretan što može učiniti isto. Međutim, on im ne dopušta da donose odluke umjesto njega.

7. Odrastao muškarac planira budućnost

Zreo muškarac ne razmišlja samo o danas. On može živjeti u sadašnjosti, ali planira i budućnost. Zna da je važno planirati za ono što će doći.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare