Published On: Fri, Aug 11th, 2017

Djevojka iz Kuvajta, koja je nestala na Ilidži, pronađena kod momka u stanu

Pronađena je 31-godišnja državljanka Kuvajta koja je prije tri dana nestala na području općine Ilidža.

Kako saznaje N1, 31-godišnja Huda Alazmi, državljanka Kuvajta je pronađena u stanu mladića s kojim je u vezi.

Pronalasku Kuvajćanke je prethodila uspješna saradnja Cyber odsjeka FUP-a i MUP-a KS koji su nizom koordiniranih aktivnosti brzo i uspješno pronašli nestalu državljanku Kuvajta.

Podsjećamo, prije tri dana na području općine Ilidža nestala je 31-godišnja državljanka Kuvajta Huda Alazmi, a njena obitelj je molila za pomoć svakoga tko ima informaciju koja bi mogla voditi do njenog pronalaženja.

Obitelj Hude Alazmi je primijetila njen nestanak ujutru, prije dva dana. Nakon nekoliko sati traženja otišli su u policiju gdje su prijavili nestanak. Nakon toga su se obratili i SIPA-i te Kuvajtskom veleposlanstvu.

Obitelj je istaknula da je djevojkina putovnica ostala u stanu koji su iznajmili, dok je osobni telefon isključen i zbog toga su strahovali od najgoreg scenarija.

Huda Alazmi ima 31 godinu, visoka je 157 cm i teška 53 kilograma. Na dan nestanka nosila je bež hlače i svjetlo plavu košulju. Obitelj je istaknula da je slabijeg zdravlja, vrlo je lako uhvati panika i može se dogoditi da padne u nesvijest.

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer