Petak, 26 travnja, 2024

Što brada i brkovi govore o muškarcima?

Must Read
Prema doktoru Allanu Peterkinu, moguće je reći nešto o muškarcima promatrajući samo njihove bradu i brkove. Peterkin je napisao tri knjige o bradi i brkovima, bio je u žiriju Svjetskog prvenstva u bradi i brkovima te radi kao ambasador brenda Dove za mušku njegu, piše Yahoo Shine.

Dvodnevna brada
Ovo je trenutno najpopularniji oblik brade i brkova jer niti je u pitanju prava brada, niti prisiljava muškarca da se brije svako jutro, a izgleda dobro na gotovo svim licima. Iako se možda ne čini tako, čak i dvodnevna brada zahtijeva održavanje. Ono što dvodnevni brada i brkovi govore o muškarcu je to da slijedi trendove.
Brkovi
Sami brkovi nikad nisu bili idealan muški stil. Sedamdesetih su se brkovi bez brade najčešće mogli vidjeti u pornografskim filmovima. Bilo kako bilo, brkovi su izraz pobune i jasno kažu da muškarcu koji ih nosi nije važno što drugi misle o njemu.
Gusta, ali održavana brada
Dok god je brada redovito održavana, izgleda dobro na svakom tipu muškarca. Oni koji imaju gustu bradu smatraju je dijelom svog identiteta. Jaka brada tumači se kao znak muževnosti, a muškarci koji je nose puni su tihog samopouzdanja te se ne vole praviti važni.
Divlja brada
Ovih dana se ‘divlje’, neodržavane brade i brkovi mogu vidjeti na studentima i slavnim osobama. U pitanju je pokazivanje testosterona na djelu, a pravilo je – što više, to bolje. Divlja brada je izraz slobode i buntovnosti.
Golobradost

Peterkin vjeruje da se trendovi vezani uz bradu i brkove izmjenjuju otprilike svakih 20 godina te da će se potpuno obrijane brade uskoro vratiti kao trend. Ono što muškarac govori s potpuno obrijanim licem je to da se ne voli izdvajati i da voli klasičan izgled.

 
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

MACRON a peur que la Russie conquière l’Europe. Pourquoi a-t-il peur de ça ? Qu’est-ce qui est mal à ce que Paris soit libéré...

Le président français Emmanuel Macron a appelé à une défense européenne plus résolue et intégrée, exposant sa vision d'une...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -