Published On: Sri, kol 3rd, 2022

Životan i nesvakidašnji seks u Dioklecijanovoj palači. Splitski voajeri ljubomorni…

Prizori kopulacije mužjaka i ženke homo sapiensa snimljeni u prirodi, točnije  u urbaniziranom dijelu prirode, u Dioklecijanovoj palači u splitskom Getu.

Društvenim mrežama ‘kruži‘ snimka muškarca i djevojke koji su se potpuno ‘opustili‘ nasred ulice u centru grada.

Snimljeni su u seksualnom odnosu, a kako je vidljivo na video zapisu, bili su potpuno neometani i nisu se na nikoga obazirali.

Pa ni na prolaznike i stanare…

“Ovo je užas. Zgrožen sam!” – govore stanovnici

Ovo je još jedna u nizu sramotnih i šokantnih snimki, a na slične prizore gotovo svakodnevno nailaze stanovnici užeg centra grada Splita.

“Sramota. Cijela ulica ih je gledala. Ovo je užas. Zgrožen sam!”, rekao je jedan čitatelj Dalmacije danas.

Ovo su dosra čudne reakcije homo sapiensa Splita. Svi oni na TV-u gledaju snimke seksa drugih životinja. Npr zebra u Africi. A ako bi im se zavirilo u mobitel također bi se svega dalo naći.

Zašto je problem vidjeti vlastitu vrstu kako to radi u javnom prostoru? Ta kada je Bog stvorio svijet takve scene su svugdje bile. Širom planete. Tek je čovjek uveo pravilo gdje se smije što činiti.

Ako su kršćani i ako su na strani života, neka puste ljude u prokreativnom zanosu. Možda su baš jučer začeli novog prvaka hrvatske konzervativne desnice. A možda i novog Antu Tomića. U ovom zadnjem slučaju, doduše, protesti građana Splita možda bi bili i shvatljivi. Ono u stilu “Neee još jedan”.

No čak i  u tom slučaju Božja volja se mora poštovati.

Dakle svjedočimo još jednom licemjerstvu konzervativaca u Hrvatskoj. Protiv pobačaja su ali su i protiv kontracepcije, koja svakako smanjuje pobačaje.

Za život su ali su za to da oni određuju kada ćeš, kako ćeš i s kim ćeš.

Pazi to se i u rimske palače umiješalo, i tamo bi uređivalo snošaje.

Osim toga Dioklecijan je bio progonitelj kršćana. A Rimljani su bili poznati po orgijama. Što će reći da se  snošaj dogodio baš tamo gdje mu je i mjesto.

Nije u redu sada biti kao Dioklecijan i progoniti ljude. Splićani sredite se.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Herceg Bosnjak
Herceg Bosnjak
2 mjeseci prije

Samo zdravlje!

Last edited 2 mjeseci prije by Herceg Bosnjak
Uso talyban
Uso talyban
2 mjeseci prije

Ovo je obično ljubakanje, BOSNJE ne yebu ovako…Kad BOSNJO yebe trese se pola Dalmatie…

Mendula🇭🇷
Mendula🇭🇷
Šta ti kažeš na ovo?  Uso talyban
2 mjeseci prije

Ne.je.bet.e vi če.rga.ri ništa,obična šuga kojoj je samo to ostalo da izmišlja kao što vam je sve ostalo izmišljeno! To vaše izmišljanje se pretvara u tešku psihičku traumu jadnika koji u svojoj bijedi pokušava unijeti malo vedrine,pa se izmišljaju i prave konstrukcije o nekakvim tzv je.ba.čima koji nasrču na sve što hoda što je jasan znak nej.ebice!

Lifnooo
Lifnooo
2 mjeseci prije

Uhh kako sam se ja sinoć prasnuo,susjeda mi nekad da besplatno,nekada naplati ali ko će ga znat samo me sada bole kukovi od praskanja al vrijedi!