Published On: Wed, May 1st, 2013

ŽIVKOV ODVJETNIK: Na žalost njegovih neprijatelja on je jako dobro

Ragib Hadžić, odvjetnik predsjednika Federacije BiH Živka Budimira posjetio je danas Budumira u Kaznenopopravnom zavodu u Mostaru, te je nakon toga izjavio za Fenu kako su razgovarali o cijelom slučaju te kako se predsjednik Federacije BiH osjeća dobro.
“Razmijenili smo neke podatke, činjenice i informacije s kojima obojica raspolažemo. Malo smo usuglasili neka pitanja i dogovorili se o nekim daljnjim koracima koje će obrana poduzeti u narednom razdoblju”, kazao je u razgovoru za Fenu odvjetnik Hadžić.
Kada je u pitanju zdravstveno stanje Budimira, Hadžić je kazao kako je “predsjednik general, dakle vojnik, čovjek jako čvrstog karaktera, s obje noge na zemlji i na veliku žalost njegovih neprijatelja on je jako dobro”.
Što se tiče Budimirovog pritvorskog tretmana, Hadžić je kazao kako Budimir nema nikakav poseban tretman te kako je i sam posjet obavio u prostoriji za posjete koju inače koriste i drugi pritvorenici.
Komentirajući cijeli slučaj, Hadžić je kazao kako se radi o jednoj prozirnoj montaži kojoj je osnovni cilj da se eliminira jedan od rijetkih poštenih ljudi u Bosni i Hercegovini.
O sljedećim koracima kada je u pitanju obrana predsjednika Federacije BiH Budimira, odvjetnik Hadžić nije htio govoriti, kazavši samo kako obrana ima svoju strategiju te da se priprema i ne ostavlja ništa slučaju.