Published On: Sri, sij 19th, 2022

Zbog opstrukcija bošnjačkih stranaka u reformi izbornog zakonodavstva izvanredno zasjedanje Sabora najavljeno za 19. veljače

Sukladno Odluci Predsjedništva HNS, radno tijelo za pripremu izanrednog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora, koje čine predsjednici stranaka HNS, donijelo je odluku da se zasjedanje održi u subotu 19. veljače 2022. godine, prenosi Hrvatski Medisjki Servis.

-Suočeni s približavanjem roka za raspisivanje općih izbora u BiH, te očiglednom opstrukcijom bošnjačkih stranaka oko postizanja dogovora o ograničenim izmjenama Ustava i Izbornog zakona, a sve u cilju ispunjenja odluka Europskog suda za ljudska prava i Ustavnog suda BiH, predsjednici stranaka su odredili termin izvanrednog zasjedanja Sabora, stoji u priopćenju za javnost koje je objavljeno na službenim stranicama HNS BiH.

Poručuje se i da će u slučaju da propadnu pregovori u vezi izmjena Izbornog zakona BiH, Hrvati u BiH, okupljeni oko krovne političke organizacije hrvatskog naroda u BiH dati kvalitetne odgovore na predstojeće izazove.

-Legitimno predstavljanje, kontitutivnost i ravnopravnost naroda, otklanjanje diskriminacije pri kandidiranju predstavljaju ključne elemente u postizanju dogovora u procesu ograničenih izmjena Ustava i Izbornog zakona, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog sabora BiH./HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Zasto Hrvatska vlada nepozeve engleskog ambasadora na objasnjenje o onoj balinkuri u engleskom parlamentu sto laprda o Hrvatskoj????

Šaćir soros
Šaćir soros
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Tišu KATOLIČKI teroristo PORVACENI bošnjo katoličke crkve..UZP je cccc

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Šaćiru mudžahedinska glavosječo u tebe uvijek isti komentari,poradi malo na sebi .
Čovječe non stop se ponavljaš .

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Ti ebo mater pred hodzom

Kresimir !
Kresimir !
Šta ti kažeš na ovo?  Šaćir soros
4 mjeseci prije

Oo hebo ti pas maamuuu , OSU.NECENI IZDAJNICE ,….gubar,u bez imena smr,adu izdajnicki….nema dogovora sa vama , morete odmah poceti z onoga pjanu glasati i slobodno ga izaberite . Zajedno sa Srbima do vaseg unistenja. OSU,NECENO IZDAJNICKO GOV,NO !!Jhebo te oni sto se prvi osun,etio iz tvohe kuce.

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Dobro moje Poskoklije 🙁 imam Vam loš muštuluk 🙁 …

Soroševci sa Poskoka uveliko brišu moje komentare 🙁 i to je pouzdan znak da je vrijeme da Vas napustim 🙁

Allahimanet ćaffirima 😎 – islamisti – Vama nema ni sellama 🙁 !

Živjele slobodarske Herceg Bosna i Republika Srpska <3 😎 – OTPOR HODŽDŽAMA, GERMANSKO-ANGLOSAKSONSKIM GOVVNIMA i ERDOGANOVIM PLAĆENICIMA 😉 !