Published On: Sri, velj 8th, 2023

Zavadlav pisao sutkinji: Činite se kao okrutna žena, puno zemalja čeka da ih posjetim

FILIP Zavadlav, optuženi za trostruko teško ubojstvo u Varošu, pisao je sutkinji Višnji Strinić, prenosi Dalmatinski portal.

Prošlog tjedna je Zavadlav u sudnici isključivo govorio talijanski jezik, a i pismo je napisao na talijanskom. Kako nije htio komunicirati na hrvatskom, sutkinja je naložila psihijatrijsko vještačenje da se vidi je li raspravno sposoban. Zavadlav je pismo počeo u pomirljivom tonu. Žao mu je što je rasprava prekinuta i što sutkinja s njim nije htjela razgovarati, nada se da nije previše ljuta na njega.

Smatra da je 9:30 prerano za početak suđenja jer putuje iz Gospića i mora ustati prije 4:30 te potom putovati vezan u kombiju pravosudne policije, pa je zatražio da se rasprava ne zakazuje prije podneva.

Zaoštrio ton na kraju pisma

“Ovo je veliki problem jer svaki put ispred suda osjećam vrlo jaku glavobolju, zbunjen sam, smeten i ne razumijem što se tamo govori. Jako sam preplašen zbog šapćućih glasova s prozora vaše dvorane i elektroničkih instalacija”, požalio se Zavadlav.

Otkrio je i kako najveći strah ima upravo od sutkinje jer mu se čini kao “jedna zaista okrutna žena”. Namjerava očito i dalje komunicirati isključivo na talijanskom jeziku jer je za iduću raspravu zatražio sudskog prevoditelja.

Pri kraju pisma Zavadlav je maksimalno zaoštrio retoriku.

“Također vas želim informirati da ja nemam vremena gubiti vrijeme na vas i ne pada mi na pamet baviti se vašim pitanjima, mnogo je brodova i drugih država koje čekaju da ih posjetim”, napisao je Zavadlav zaželjevši sutkinji ugodan dan, svako dobro i mnogo sreće i uspjeha.

guest
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Što ti je Franjin liberal-socijalizam. Dao je kriminalcima slobodu da drže ljude kao dužničke taoce, a ne smiješ se braniti. Momku su dali rok do kojeg će ga ubiti, nije imao izbora. Djelovao je u samoobrani i nitko ga ne zna i neće da zastupa.

Rado bih ga ja zastupao, ali ne mogu, zato što se primatska rulja odlučila za liberal-komunjare i odlučnu politiku stožera, stolnih gradova, legitimnih komunjara i poremećeni subsidijarni sistem na čijem začelju stoje utjerivači dugova da ljude sa pravaškom sviješću poput Zavladava sabotiraju, jer se njihov princip pravde može primijeniti i na komunjarama koji vode sistem.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Što ti je – kad hayvan razumije hayvana, ka ti njega.

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Mangupi nastradaju na hajvanima.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Ipak nisi dovoljan hayvan, koliko si umislio.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Krenuo ubica u obranu sebe, bacanjem glume o svom mahnitom mozgu.
Gospodo policaji, puna vam podrška da pendrek iskoristite maksimalno na ovom idyotu. Redovno, jutarnja doza, do večernje.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Pizzda ti materina, glumatorska.

AnonimacMujica
AnonimacMujica
1 mjesec prije

Nakon što je oduzeo tri života, još i dobra doza bezobrazluka u ponašanju.
Osuditi na maksimalnih 40.

Jovar
Jovar
27 dana prije

Ovo što je Dalmatinski portal objavio, a vi prenijeli zove se pogreška. Vi u istu ravan stavljate ubojicu i sutkinju, s očitom nakanom da dezavuirate ljude koji obavljaju javne dužnosti, a onima koji ubijaju ljude posvećujete pozornost. Dajete prvenstvo inkriminiranoj osobi ustupajući prostor neprihvatljivom ponašanju, istodobno znajući kako sutkinja ne smije javno braniti svoj stav.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Jovar
14 dana prije

Tako je. Stati na stranu hayvan ponašanja u današnjici je moderno i “cool”.
Desi se to i na Poskoku.

Despot-Vihor vs Leopard2
Despot-Vihor vs Leopard2
5 dana prije

Ovaj lik djeluje ka da bi ti bubreg dao u nevolji a isto i kao rodjen za upravnika konclloogora