Zastupnik u Gradskom vijeću Splita: Poštovani gradonačelniče Puljak, je li za Vas zastava hrvatskog naroda u BiH zločinačka?

Aris Zlodre, zastupnik Domovinskog pokreta u Gradskom vijeću Splita, pitao je splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka je li za njega zastava hrvatskog naroda u BiH zločinačka, poučen Puljkovim porukama uoči općih izbora u BiH, kada je podržao Našu stranku, zagovornicu ukidanja koncepta konstitutivnost i svođenja Hrvata u BiH u status nacionalne manjine.

Objavu zastupnika Zlodrea prenosimo u cijelosti:

“PODRŽAVA LI GRADONAČELNIK PULJAK I DALJE STRANKU KOJA TVRDI DA JE ZASTAVA HRVATSKOG NARODA U BIH ZLOČINAČKA?!

Gospodin Puljak je uoči nedavno održanih izbora u BiH dao podršku stranci pod nazivom “Naša stranka” koja se zalaže za unitarističku i centraliziranu BiH pod bošnjačkom dominacijom. Između ostalog, žele ukinuti konstitutivnost naroda u BiH čime bi Hrvati postali nacionalna manjina. Uoči izbora u BiH stranka koju podržava Ivica Puljak objavila je proglas kako je zastava hrvatskog naroda u BiH zločinačka.

Poštovani gradonačelniče, budući da ste podržali takvu političku nakupinu – je li i za Vas zastava hrvatskog naroda u BiH zločinačka?”