DEUR I DE FACTO: Zašto HDZ sebi dopušta da ga u Saboru predstavlja pedofil s ogromnim kaznenim dossierom?

Ante Deur, koji je u mladosti osuđivan zbog pedofilije, te je protupravno stekao diplomu građevinskog tehničara jučer je govorio u Saboru.  Inače je poznat kao žestoki mrzitelj žena. Ima nekoliko prijava na policijama da su neke noćne dame u stanice dolazile potpuno plave. Navijač je Dinama i uživatelj zagrebačke prostitucijske scene. Nimal0 demokršćanski jelte.

Protivi se ideji Mosta da jedna od dvorana u Saboru bude nazvana po Kati Šoljić, heroini rata koja je za ovu državu dala mnogo. U nedostatku Velikih Žena u povijesti Perecije, Most je predložo upravo ime Kate Šoljić kao radni prijedlog ove ideje.

Deur je pri tome kazao svašta a posebno nas je zagolicala tvrdnja kako je Nino Raspudić u mladosti zagovarao građansku BIH.

Možda postoji drugi Nino Raspudić no onaj kojeg mi znamo žestoki je borac protiv Plenkovićeve ideje pomirbe s Komšićem i HDZ politike skrivanja SDA zločina kako onih u BIH tako onih i u Hrvatskoj.

Nećete vjerovati ali službeni Zagreb nikada nije podigao niti jednu optužnicu protiv iti jednog vojnika ili generala Armije BIH.

A 145.000 protjeranih. A stotine logora. A tisuće pobijenih. Sve Vukovar do Vukovara. Sve Ovčara do Ovčare. Hrvatske Ovčare po BIH koje Perecima iz HDZ-a RH nisu bitne jer su to neki Hrvatinić Hrvati. Neki Kosačini. Neki manje plave krvi.

Možda zato Plenković dovodi Džaferovića u Vukovar da mu kaže kako se rade pravi plavi Vukovari? I da drugi put trebaju udariti jače kako bi se popunila Lika, Kordun i Krbava Hrvatinićima i Kosačićima iz BIH, kako bi se usput ubetonirao povratak “četalja” i kako bi se tom msrkom srpstvu, perecijanskoj opsesiji, poručilo da se više nema šta vraćati.

I kako bi konačno bio mir u FBIH. Jer Hrvata ne bi bilo pa bi mogao otpočeti i lagani proces perecizacije Bošnjaka.

Pa bi se moglo onda krenuti u fazu II, zajedničkog džihad-HV ćeranja Srba preko Drine.

Naravno kad to sve odobri NATO i Beč. Gradić , u kojem je projektirano svo zlo nad nama, i koji nikako da se pomiri s činjenicom da je dva puta napao Srbe i da su ga oba puta pobijedili, čak pomogli osloboditi slavenske narode od čizme monarhije. Davši im državu i opće pravo glasa.

Ukratko, kažemo možda postoji drugi Nino Raspudić, koji je zagovarao građansku, no Nino Raspudić antiunitarni je aktivist hrvatskog naroda iz BIH, i prije i poslije saborovanja, i godinama je radio i radi posao za koji skupo plaćamo Pedofilove kolege po BIH koji ništa ne rade. Raspudić umjesto njih radi godinama besplatno posao za njih, i da hrvatski narod odlučuje o financiranju ljudi, koji nešto rade, milijune bi dali na raspolaganje Raspudiću, da on odredi kome i kako šta treba raspodjeliti a ne Deurovim kolegama šutljivcima.

Opet kažemo možda postoji Nino Raspudić kojeg Deur poznaje a mi ne. I nikako ne možemo shvatiti što je grijeh u postavaljanju Bruce Leea u Mostaru. Po čemu je to unitarni spin? U državi u kojoj je Sarajevo prigrabilo sav show,  pa i pravo na istinu, Mostar je barem na neko vrijeme preko Bruce Leea poslao drugačiju poruku. Cijeli svijet je shvatio da postoji Hercegovina, da se država ne zove Bosna i da u Mostau žive neki misleći ljudi.

Ispričavamo se Deuru što smo ga nazvali pedofilom. Kao i krimosom.  Ništa ono iz uvoda naravno  nije istina. Samo smo se poslužili njegovom metodom etiketiranja. Te apeliramo na njegovu demokršćansku savijest da se idućom prilikom u saboru ispriča hrvatskom narodu u BIH što je našeg najboljeg prvoborca što ga je Humska zemlja rodila, nazvao borcem za Bosnu. Ispričaj se Deure, budi čovjek, budi dika, ne budi Plenki jazavac. Evo mi se tebi ispričavamo.

I tvrdimo: Deur je taman onoliko Pedofil koliko je i Raspudić borac za građansku. No ako će HDZ klatež naše moderne Vukčić Hrvatiniće na taj način blatiti, ako je to metoda političke borbe u Plenkistanu, onda ćemo mi inzistirati na tome da je Deur pedofilčina.

Eto Deure, Sretan ti Uskrs i pomanje s lažima. Da te jebo Andrej i partijsko đugumaštvo. Ako si već odlučio dati guzice, probaj to manje javno. Jer neki su ljudi, znaš, neka djeca ,povraćali nakon tog govora. Neki imaju traume.

Šta sutra se radikaliziramo, prođemo neki tečaj kod vaših partnera u SDA, i bum? Đe si onda frajeru?