Zagrebačka studentica ima najljepši rukopis na svijetu

Svojim potpisima na iksici ili na drugim studentskim dokumentima uglavnom ne pridajemo veliku pažnju te nam je bitno da ondje stoji, ali ne i kako izgleda. No, jedna zagrebačka studentica se na svoju iksicu potpisala toliko lijepo da njen potpis možemo slobodno proglasiti najljepšim koji smo vidjeli.

Paula Volarević studira na Hrvatskim studijima i trenutno je na 4. godini komunikologije. Njenu izgubljenu iksicu studenti su imali prilike vidjeti u Facebook grupi Studentskog doma Stjepan Radić, a samo rijetkima njen lijepi potpis nije zapeo za oko.

Paula nam u šali kaže da je njena izgubljena iksica baš “podigla prašinu” jer su joj se prijatelji javljali i zezali ju jer je “opet nešto izgubila”, a nepoznati su hvalili njen potpis. Kaže, potpis na iksici je vrlo “traljavo” ispao jer inače piše i ljepše. Mi smo to odlučili provjeriti pa smo porazgovarali s Paulom koja nam je rado pokazala i svoje bilježnice ispisane lijepim slovima i srcima umjesto točkama, piše MojFaks.com.

 

Nikada ne uči iz svoje bilježnice jer joj je žao šarati po njoj

Iksica joj je ispala iz džepa dok je na rolama jurila prema fakultetu te ju je pronašao jedan dečko koji ju je kontaktirao. Dogovorili su se da on iksicu ostavi u obližnjoj pekari, ali je zaposlenica pekare fotkala iksicu i stavila ju na studentsku Facebook grupu doma Stjepan Radić. Premda smo mislili da ne može ljepše, Paula nam otkriva da se inače puno ljepše potpisuje na dokumentima.

“Inače sam perfekcionist i valjda jedina studentica koja na predavanjima vodi bilješke čisto da bi mi bilježnica lijepo izgledala, ali zanimljivo je da nikad neću učiti iz iste jer mi bude žao šarati po njoj jer sve bude ‘na svom mjestu’. Tako je nastala i ta stvar s tim potpisom. Oduvijek sam voljela da mi bilježnice lijepo izgledaju, tako da sam s vremenom malo dorađivala taj svoj krasopis i pokušavala mu dodati ‘osobnu’ notu te mislim da sam u tome uspjela jer gdje god da se potpišem svima u oko zapne taj moj potpis, koji je meni, ponavljam, sasvim normalna stvar.”, otkriva studentica.

Iako skeptici tvrde da su lijepi potpisi na iksici i u indeksu mit, Paula je tu da sve uvjeri u suprotno.