Published On: Čet, svi 5th, 2022

YOM HAZIKARON Kosača i Stari most u bojama zastave Izraela, na Starom mostu zastava Palestine kao odgovor

Sinoć su Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače te Stari most u Mostaru bili osvijetljeni bojama izraelske zastave povodom blagdana Yom Hazikaron, dana sjećanja na pale žrtve Države Izrael, javlja Hrvatski Medijski Servis.

I na Kosači i na Starom mostu bio je vidljiv i logo MT Abraham grupe, izraelske kompanije koja je unajmila pogone bivšeg mostarskog Aluminija i ubrzo postala jedna od vodećih kompanija u BiH.

Međutim, uskoro nakon što se po društvenim mrežama proširila vijest o osvjetljavanju Kosače i Starog mosta u boje izraelske zastave, skupina ljudi postavila je palestinsku zastavu na pročelje Starog mosta.

Yom Hazikaron je dan nacionalnog sjećanja u Izraelu u spomen na sve vojnike i ljude koji su izgubili živote tijekom borbe za obranu Države Izrael. Na taj dan Izraelci tuguju i sjećaju se poginulih boraca i svih života izgubljenih terorom./R. I./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
28 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ZZZZZ

BOSNA JE MRTVA.

SLAVA JOJ.

ZZZZZZZZZ

Vacca the mljac

Dodaj mi slovo Z, da se popišan na njega. Pljuc, pušiqurčino ruska.

Anonimac

Isilovski teroristi. Neka vide Ameri i Izraelci koji uticu na njih.

Manjina

Vidi kockogkavih ,saradnika nacista i uzep-ovaca sto bi se uvukli izraelcima u zadnjicu misle da ce nesto profitirati ,dzaba vam uvjek smo bar dva koraka ispred vas 😎kmeee

1 year ago zadnji put uredio Manjina
Veritas über alles

Naravno da jeste😂😂zato vas na rate još sahranjuju😂😂

Manjina

Konjusar ,kmeee😎

EroRamazoti

Dobar nadimak,
predvićaš budućnost,
to cete i bit ….

1 year ago zadnji put uredio EroRamazoti
Manjina

Ironija sinak ,ironija 😁

Anonimac

jeste zato bi crkli od gladi da vučić ne salje hranu..

Diplomatski Dzihad

Bit ćemo za Palestinu uvijek taman nas to glave koštalo. Bošnjaci su ginuli za Al Aqsu. Postoje neke stvari koje su iznad i života, a kamo li nekog sitnog interesa. Vi to ne razumijete. Razumjet ćete.

EroRamazoti

Pršuta i pancete.
I ja bi poginia za to….

1 year ago zadnji put uredio EroRamazoti
Mujguri 93.

Kakvi su crni bošnjaci ginuli za Al Aqsu? Tada ste sami sebe nazivali i smatrali se Turcima! Da ti je prije 1993. godine bilo reći da si nekakav bošnjak, blenuo bi k’o tele u šarena vrata.

Diplomatski Dzihad

To ti fratar pričao dok si mu balio spolovilo?
Jel te malo stid kako smo vas iskarali za izborni? Mi za koje govoriš da nismo ni narod hahaha. Šta to govori o vama?
Pizdi samo pizdi dok ne crkneš od muke takvog te volim 🤣

Mujguri 93.

Možeš puknuti od muke, ali narod tzv. bošnjaci nikada niste bili, niti ćete ikada biti. Vi ste bili i ostali Potturicce, koje su sebe skoro 500 godina nazivale i smatrale Turcima, a koji su kao takvi nastali od izdajnika i konvertita među Hrvatima i Srbima.

Anonimac

Vi ste u Europi nesto kao Indijanci. Rezervat vam je sudbina neumoljiva.

1 year ago zadnji put uredio Anonimac
Anonimac

Pa kostace vas glave. Ni manje ni vise

1 year ago zadnji put uredio Anonimac
Vacca the mljac

Merhaba, među nama i još potencijalnih par milijardi čitatelja, kad bi Palestinci imali onoliku moć ka što ima Izrael, Židovi bi se sa nostalgijom sjećali Aušvica, kao izletišta.
Allah je najveći, komarci su najmanji.

Izmetbegović

Islamski mostarski teroristi.. 😁

Nijet veliki

A vidi nam mare utjecajne twiterašice hahaha prvo cemo je poslat za Zagreb ako vec nije tamo a onda dalje u svijet samo se hrabri dokopaju slave

1 year ago zadnji put uredio Nijet veliki
Bošnjački odgovor

Šta ćemo sa ovim Kabirijem iz Abraham grupe? Puno su nam se uskurčili po Mostaru. Čermak u čijoj firmi je milanović bio konsultant je distributer ruskog plina za balkan. Svi ovi židovi oko aluminija su ustvari rusi osim što su pederi. Rade sa ruskim plinom preko ppd-a, a tu je i Draganče omastio brkove pa i Zrinjski dobio koju paru. Predstavljaju se ovde kao neka gospoda. To je taj maligni ruski uticaj.

1 year ago zadnji put uredio Bošnjački odgovor
Neki smiješni latini

Iskoristiti trenutnu situaciju u Europi i svijetu da im se nacrta fino meta na čelo i da ih se uništi isto onako kako je nama ona kur.vetina kolinda i ostali pokušavali nacrtati metu na čelo pričom o terorizmu

Mujguri 93.

Što čekate, hebem li vam kevče tursko, pa da vas napokon vratimo u vašu maticu i majčicu Tursku gdje i pripadate?!

H🇭🇷B

ISILov okot će biti uništen u istočnom Mostaru ili nas neće bit😆naravno da će nas bit! …..Muslemani iz 23%(mada nije ni to vaše) snosit će te ozbiljne posljedice jer ste okupatori i mislite da neka islamistička fundamentalna vjerska skupina i šaka jada može diktirati e pa nemeeere uskoro ide pleskanje! I jako bitno,musleemani nikada nećete dobiti državu…..Amen!

Bog Bosna Bošnjaci

Samo to ponovi kad te budemo izvodili iz kuće da znamo gdje da te vodimo, a ne da pjevaš Bosno moja lijepa mila kao oni zarobljeni četalji u prošlom ratu

H🇭🇷B

Ta ćeš ti majm.une čergarski,yebavat ćemo vam mamare baliyske jeli to prijetiš čergaru islamistički uhhh baliya kako ćem vas …. Misliš da će te izlazit iz okruženja,nemeere radije ćemo crknuti nego pustit vama ,azijskim cigan.ima…..kopirana ti je IP adresa,naći ćemo vas internet muđahedinčiće,niste daleko,taman ste nam u dometu a u drugom poluvremenu ćemo vam kožu zgulit,yebavao ti ISIL majku baliysku!

Anonimac

Ja cu tvoju majku i zenu izvesti iz kuce na tarlahanje.

eagle

francetić,artuković,milanović,luburić,ljubo miloš i pavelić,vokić i lorković ja fina naroda nekog.

HR BanKulin🇭🇷

El fatih,ISIL,Al qaida i čudite se zašto vam se turci dogodila Srebrenica