Subota, 27 travnja, 2024

Trojica Zeničana završila u zatvoru zbog silovanja Norvežanke

Must Read

Trojica bh. državljanja očito nisu uspjela uvjeriti makarsku policiju i splitsko tužiteljstvo da nisu silovali sedamnaestogodišnju norvešku državljanku pa im je sudac istrage odredio istražni zatvor u kojem se nalaze od četvrtka.

Uhićeni su trojica Zeničana i to Sanel A. (25), Mirsad Š.(30) i Mirza F.(23) kojima ide kaznena prijava za silovanje.

Jedan od njih je tijekom ispitivanja zamolio da se o cijelom događaju izvjesti veleposlanstvo BIH u Hrvatskoj. Uhićeni nisu uzeli privatne odvjetnike nego su od suda dobili odvjetnike po službenoj dužnosti, prenosi Slobodna Dalmacija.

Zeničani ne negiraju da je maloljetna Norvežanka došla u njihov apartman u Ulici Moliških Hrvata u Makarskoj u kojem su odsjeli,ali njihova se priča drastično razlikuje od priče maloljetnice koja je prijavila silovanje i to na nagovor oca kad je nakon nemilog događaja s ovom trojicom krvava došla kući.

Nemoguće je doznati jesu li sva trojica djevojku silovala. Ona je u prvoj verziji svog iskaza govorila o jednoj mladiću koji je to napravio,a kakva je bila uloga drugih za sada je nemoguće pouzdano doznati.

I kod oštećene djevojke i kod dvojice prijavljenih pronađeni su tragovi alkohola u krvi. Sa mjesta događanja izuzete su dlake, noktovina i ostali sadržaji koji su poslani na vještačenje. ( Bljesak.info )

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Milovan Đilas: ‘Prvi svjedok’ zločina počinjenih nad muslimanima Sandžaka

Milovan Đilas danas je već pomalo zaboravljena osoba jer vrijeme kada je bio važna politička figura nestalo je u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -