Wolf cut frizure hit su ovog ljeta

Wolf cut možemo opisati kao razigranu frizuru, kao namjerno neuredan i „uštogljen“ stil, poput vučje grive, kojeg sama možeš stilizirati kod kuće, ali za postojan izgled ipak je bolje otići kod profesionalaca.

Dobro stoji i na ravnoj i na kovrčavoj kosi. To je čupavi stil s kratkim slojevima odozgo koji se stapaju u šiške zavjese koje uokviruju lice. Veće duljine su tanke s mekim, prozračnim krajevima koji izmiču. Oni su odvojeni s prednje strane s isprekidanim slojevima za kretanje i odvajanje.

Wolf cut frizura može izgledati sjajno na različitim duljinama kose i na različitim teksturama kose, stoga svakako porazgovaraj sa svojim frizerom o tome što bi najbolje izgledalo na tvom specifičnom obliku lica.

Kako stilizirati wolf cut? U redu, dakle odvažila si se i imaš wolf cut frizuru. Srećom, stiliziranje je super jednostavno, jer radi se o „neurednoj“ frizuri. Sve je u teksturi, dakle, ono što je potrebno kako bi s ovom frizurom postigla što bolji efekt su proizvodi za kosu. Stoga se sjeti sprejeva s morskom soli i suhih šampona, pa sve od pjene preko laka i pudera za volumen. Naime, kako bi ekipa na TikToku rekla: „The chunkier, the better!“ Wolf cut frizura jednostavno mora biti divlja i razbarušena!

Ona je izvrstan primjer kako svoju bob frizuru pretvoriti u nešto malo oštrije - Wolf cut frizure hit su ovog ljeta

Ona je izvrstan primjer kako svoju bob frizuru pretvoriti u nešto malo oštrije

Smooth wolf cut Billie Eilish

Možda je najpopularniji primjer trendovskog wolf cuta ledenoplava kosa Billie Eilish. Ona je izvrstan primjer kako svoju bob frizuru pretvoriti u nešto malo oštrije dok je u fazi škakljivog rasta.

Njezin wolf cut izgled pun je voluminozne teksture - Wolf cut frizure hit su ovog ljeta

Njezin wolf cut izgled pun je voluminozne teksture

Teksturirani wolf cut Miley Cyrus

Ako se više šišate na lob (dugački bob) frizuru, razmisli o šišanju poput Miley Cyrus. Njezin wolf cut izgled pun je voluminozne teksture i savršeno se slaže s njezinom rock and roll personom.

Ako imaš kovrčavu kosu, ne traži dalje od kovrčavog wolf cuta Rite Ore - Wolf cut frizure hit su ovog ljeta

Ako imaš kovrčavu kosu, ne traži dalje od kovrčavog wolf cuta Rite Ore

Kovrčavi wolf cut Rite Ore

Ako imaš kovrčavu kosu, ne traži dalje od kovrčavog wolf cuta Rite Ore. Kovrče su savršeno definirane, ali duži slojevi oko lica daju izgledu dimenziju i volumen.