Published On: Ned, ruj 6th, 2020

Vukašin Petranović zaprijetio Safetu Oručeviću: “U mojoj obitelji 150 godina vlada krvna osveta. Nisam mu halalio što je poslao male miševe da me napadnu s leđa” – Republika

Legenda FK Velež, Vukašin Petranović u velikom intervjuu zaSportSport.baosvrnuo se na najbolje dane u crvenom dresu, nekadašnji, ali i današnji Mostar, ali i iznio vrlo ozbiljne optužbe na račun bivšeg gradonačelnika Mostara Safeta Oručevića zaprijetivši mu da je on “jedan ozbiljan lik s kojim se uskoro treba sresti i pokazati mu zube”.

U krajnje iskrenom razgovoru, govorio je i o Safetu Oručeviću kojemu će, kako kaže, pokazati zube. Uvod u ovu tematiku bio je događaj iz 1997. dok je Petranović branio za FK Blagaj i kada je doživio veliku neugodnost:

“Da. To se dogodilo u doba kada je tadašnji gradonačelnik, koji i dan danas vršlja i pita se po gradu, Safet Oručević poslao neke male miševe koji su me napali s leđa. Uvjeren sam da su dobili naređenje od Safeta Oručevića da me završe na ružan način.

Međutim, Vukašina Petranovića mogli su udariti samo s leđa kao što su me tada udarili. I sad vam tvrdim, a to Mostarci dobro znaju, da su ti koji su me napali skupo platili. Jedan je bio u Zenici dugo. Dok sam ja bio zvijezda u Mostaru Safetu sam sređivao taksi. Preko mene je donio prve bilijare u grad. To je bio čovjek koji se bavio kriminalom. Nekome je rat – rat, a on je jedan od onih kojima je bio brat.

Ovaj dio završit ću s ovom rečenicom: Sa Safetom Oručevićem još nisam završio. On zna da sam ja s Cetinja i da je u mojoj obitelji već 150 godina prisutna krvna osveta. I ja mu to još nisam, kako se ono kaže, halalio. Vrijeme će pokazati što će biti sa Safetom Oručevićem. To javno kažem i molim te da ovo zabilježimo i napišemo. Ja to sve nisam zaslužio. To je bilo ignorirano u medijima. Zanimljivo, taj dan je sahranjena možda i najveća legenda Mostara Josip Jole Musa, laka mu bila zemlja. Jedan gigant. Oni su tada imali svoju mašineriju i pokušali to da ugase no nisu mogli. Ja sam reagirao odmah i zna se kako su prošli ti što su me napali. Odmah sam uzvratio udarac, Vukašin Petranovič nikome ništa nikada nije oprostio”, rekao je Petranović te dodao kako se ne bi odazvao na poziv FK Velež.

“Što se tiče poziva, ne bih ga prihvatio jer neće ni doći. Zato što je sve novo. Novi ljudi. I dok je Safet Oručević blizu, živ, nitko nikada ne smije nazvati Vukašina Petranovića. Ja sam ti rekao da je on jedan ozbiljan lik s kojim se trebam uskoro vidjeti. Ne prijetim javno, ali svakom sam pokazao zube, pa se nadam da ću što skorije i njemu”, poručio je Petranvić.

(Izvor: Agencije)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>